cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kakšni pa so MOŽAKARJI DOMA?

clock-img

08.03.2007, 14:49

clock-img

Anonimen

Strgane kratke hlače, čeprav jih ima v omari 50 tisoč, ki niso strgane. Ampak morajo biti ene izmed dvojnih, ki so. Zgoraj pa vsak dan sveža majica.

clock-img

08.03.2007, 16:54

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

moj dlje od gat ne pride. majica je že napredek.

clock-img

08.03.2007, 17:23

clock-img

hariba

pencil-img

1387

vsak dan svežo T-shirt in po možnosti svež spodnji del trenirke (zgleda, da sproti pozabi kje jo je pustil prejšnji dan

Moj pa pozabi, v vsakem prostoru se najde kak njegov zgornji del trenirke, če ne že spodnji.

clock-img

08.03.2007, 19:13

clock-img

Anonimen

Spodnji del trenirke in majica s kratkimi rokavi, ki je obvezno vsak dan sveža. Kdo bi razumel, da sem ga ob tem komaj pripravila do tega, da je tudi štunfe vsak dan za sveže zamenjal, ker to bi pa dva ali celo tri dni skup iste nosil.user posted image  No, sej je nehal s tem.

clock-img

08.03.2007, 20:09

clock-img

petja

pencil-img

998

Doma je vedno v športnih zadevah, njegove trenirke so pa itak povsod, pa mikice tudi. No, dejstvo je pa tudi, da zaradi svojega "posla" založen bolje kot marsikatera športna trgovina. user posted image

Lp, petja

clock-img

08.03.2007, 22:20

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Pozimi ima dolge hlače in kratko majo, poleti pa sam v gatah paradira in mi je totalno nagravžno. Poti ga pa itak vedno, ne glede na to kaj ima oblečeno!!

clock-img

08.03.2007, 22:21

clock-img

eya

pencil-img

4615

Spodnji del trenirke-vedno ista!, pa majica povrh.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

08.03.2007, 22:27

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

kr. majca in gate

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

08.03.2007, 22:32

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Spodnji del trenirke in T-shirt. Zvečer pa gate in zgornji del pižame. Zvečer mu je očitno spodaj bolj vroče kot čez dan user posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 00:56

clock-img

Anonimen

Bokserce, čez njih spodnji del trenirke, zgoraj pa mikica s kratkimi rokavi.

In copati.

In daljinc za TV.

That's Kamikaza. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 22:15

clock-img

iva01

pencil-img

961

T shirt in na vrh kakšen platnen pulover in trenirka spodnji del, sej je vse ok, razumem da ma vsak dan svežo majico včasih si jo preobleče tudvečkrat na dan ker se poti, ampak ni mi jan zakaj vsak dan privleče iz omare nov spodnji del trenirkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz jih sam zložim če niso umazane pa nazaj v omaro zložim, ker se mi zdi butasto da bi jo prala če pa je biv v njej sam popoldan ko je pršuniz službe pa do večera, pa pomožnosti nič kaj takega delal da bi se umazal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem