cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kako pa se uredite "za doma" ?

clock-img

08.03.2007, 14:16

clock-img

Anonimen

POnavadi sem v spodnjem delu trenerke in kakšni majčki ali jazz hlačah in kakšni majčki, našminkana nisem (poriham si obraz in s kremo se namažem) in vedno bosa (pojma nimam zakajuser posted image ). Vedno, vedno, vedno sem bosa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 14:29

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ko pridem domov, se preoblečem v trenirko. Samo res pazim, da ni raztegnjena, ampak da je taka, da bi je brez sramu lahko mela oblečeno tudi v mesto za v trgovino. Zraven pa kaka oprijeta majčka. Pazim, da sem doma tudi urejena. Tudi v soboto in nedeljo se našminkam. In tudi na uhančke ne pozabim. Se pač morajo ujemati z barvo obleke user posted image  Ker od nekoga sem enkrat slišala, da moramo biti urejeni za tiste, ki jih mamo radi in ne za tiste, ki nas ne poznajo. No, in jaz se tega probam držati. user posted image  

V staro trenirko se pa dam samo takrat, kadar letam po stanovanju s kakimi močnimi čistili.
Da pa bi mela doma kavbojke, pa ni šans. Dosti pač dam na udobje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.03.2007, 14:30

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Vedno, vedno, vedno sem bosa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz pa moram obvezno meti zokne pa še copate. Edino poleti se komot odpovem zoknam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.03.2007, 14:51

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Kavbojke, majčka in pulover, ki mora imeti  obvezno  kapucouser posted image
Trenirka je pri meni samo za tek.

clock-img

08.03.2007, 15:21

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

matr, jaz sem doma tudi vedno bosauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to: saj sem tudi jaz urejena, oblečena, čista, počesana...nobenga za ustrašit, ampak make-upa pa nimam. sicer se pa tudi za v službo namažem tako, da zgledam, kot da nisem namazana, čeprav sem. edino zmatrana nisem videt. je zadnjič moj mož rekel, da vsako jutro zgledam kot ena vrtnica, naspana in polna energije - eto, make-up res dela čudežeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

08.03.2007, 16:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ker od nekoga sem enkrat slišala, da moramo biti urejeni za tiste, ki jih mamo radi in ne za tiste, ki nas ne poznajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

V glavo sem vedno ista, za doma ali za ven (urejena frizura in namazane trepalnice), če ne se ne počutim dobro, oblečena sem pa doma zadnje cajte kot klošar, ker me tamala itak obvezno vsak dan zapaca, pa po tleh se podiva ena za drugo in moram met nekaj, česar res ni škoda. Za obiske se pa včasih preoblečem, večinoma pa ne. Tudi odvisno od tega, kdo pride in pa kako hudo sem zapacana in razvlečena.

clock-img

08.03.2007, 19:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Frizura kot ponavadi, strešica, natopirana in polakirana, čop. Oblečena sem pa največkrat v eno bluzico z volančki, ki jo imam v beli in črni barvi, da mi je pa udobno imam pa spodaj šuškavo trenirko na patent in najlonke. Če moram skočit v trgovino si pa samo še salonarje obujem.

user posted image user posted image user posted image   ti ga pa pihneš... a si iz olimpijske vasi? user posted image user posted image user posted image

Ne. Zakaj?user posted image

mogoče zato ker šuškava trenerka na patent in salonarji ne grejo ravno skupaj??!! user posted image

clock-img

08.03.2007, 19:37

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Frizura kot ponavadi, strešica, natopirana in polakirana, čop. Oblečena sem pa največkrat v eno bluzico z volančki, ki jo imam v beli in črni barvi, da mi je pa udobno imam pa spodaj šuškavo trenirko na patent in najlonke. Če moram skočit v trgovino si pa samo še salonarje obujem.

user posted image itaq, da se hecaš, ane?

Jaz sem doma oblečena v kakšne jazz hlače in majčko. Pa ne razvlečene, strgane ali umazane. Tudi doma sem urejena, tudi, če me kdo preseneti z obiskom mi ni nerodno. Se pa niti slučajno ne mislim rihtat za "flosanje" pred TV, kuhanje ipd. user posted image Bolj so mi čudne tiste, ki se.

clock-img

08.03.2007, 21:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

[/quote]

mogoče zato ker šuškava trenerka na patent in salonarji ne grejo ravno skupaj??!! user posted image

[/quote]

Ja, LARA, vsak ima pač svoj okus. user posted image

clock-img

08.03.2007, 21:39

clock-img

pety78

pencil-img

6109

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, seveda se hecam. user posted image user posted image user posted image

Pa sem vas! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 21:48

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, seveda se hecam. user posted image user posted image user posted image

Pa sem vas! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Mene je pa bilo že res malo strah, da ti to resno user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Zgornji del isto kot za v službo, spodnji pa zamenjam za trenirko.

clock-img

08.03.2007, 22:04

clock-img

Anonimen

Trenerka ali kavbojke in majica, ali pozimi flis pulover. S pinkico parfumapo tuširanju.

Kakšne pa so to - jazz hlače??

clock-img

08.03.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa k user posted image doma. Običajno kkšn ogromen pulover z kapuco al pa flis(ga kar mojmu kidnem k ženski so bljak), pa spodnji del trenerke običajno čist dlakast k ga sam enkrat tedensko perem. Če pridem iz službe sm kulturna(namazana pa to), če sm pa cele dneve doma(kot trenutno) pa boljš da me kdo ne vidi(k brez makeupa pa res nisem za na pisteuser posted image ). 

clock-img

08.03.2007, 22:16

clock-img

eya

pencil-img

4615

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdajle sem se pa fuuul narežala...

Jaz sem ponavadi v kakih hlačah, ki so sicer za aerobiko, samo so že stare. Ampa razvelečene pa ne smejo bit. Zgoraj pa kaka oprijeta majčka ali puli.

Ličim se pa za doma nikoli ne...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

08.03.2007, 22:17

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem spodobna, trenirka hlače in gor oprijeta majčka, ni važna barvna usklajenost. Taka lahko grem tud okrog hiše al pa na hitro v sosednjo trgovino po kruh. Ponavadi sem precej popacana, sem mal nerodna!! user posted image Na vrh glave je obvezen čop, ličim se pa ne, niti skreme ne uporabljam za doma. Siple je tanartabulš!! Za ven je pa druga pesem!!

clock-img

08.03.2007, 22:23

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

raztegnjena kr. majca, gate in povšter frizura....

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

09.03.2007, 15:10

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Jst si naredim črto pod očmi, da se bolš počutim. Čist brez ličil si nisem všeč.

clock-img

09.03.2007, 16:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ker imam novo pižamo, komaj čakam na soboto, da bom lahko cel dan v njej user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

10.03.2007, 00:09

clock-img

Anonimen

Jazz hlace - pajkice na zvonc user posted image  

Jaz sem doma oblecena ponavadi v tisto, s cimer grem z Luno ven. Se pravi, se moram preoblect po soli in zvecer, za tiste dve vmesne ure se mi pa ne da, razen, ce imam hlace mokre zaradi dezja ali pa blatne (od Luninih odtisov ali pa od Buddyja npr.user posted image ). Reperturar 'z Luno na sprehod' pa obsega eno trenirko na zvonc, oprijeto (jo bolj malokrat nosim, ker ne maram trenirk), dvoje sportne H&M hlace (cargo?), pa ene ze mal unicene crne jazz hlace/pajkice, pa ene kavbojke ..

Ne vem pa zakaj vam kavbojke niso komot? Jaz lahko tut spim v njih, pod kovtrom user posted image  

LP

clock-img

10.03.2007, 01:06

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Niti pod razno ne maram nič starega, razvlečenega.
Obožujem pliš trenirke, majčke vseh vrst...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem