cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Copatki robeez

clock-img

09.03.2007, 10:39

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Seven se strinjam s tabo, Lini smo nogico izmerili in pogledali po tabelah, ima pa Robeez copatke.
Pri nas so Robeez copatki samo za okras, ker hoče bit skoz bosa user posted image  Ja, ja , vem da je zdravo user posted image

clock-img

09.03.2007, 10:45

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Kaj so to Robeez? Neka firma ali kaj? Prvič slišim. Moja je itak stalno bosa. Ko pride domov iz vrtca si ta prvo nogavice dol potegne.

clock-img

09.03.2007, 10:50

clock-img

Putka

pencil-img

3105

OK, mal pobrskala po netu. Res luštno vse skupaj zgleda, ampak zelo zaprto. Jaz vedno ta poletne cicibanke kupujem, zato da je nogica čimbolj odprta - torej diha in se ne poti.
Do vrtca pa sploh nismo imeli copat, za nogice je res najbolje,da so bose (oz. v nogavičkah).

clock-img

09.03.2007, 14:29

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

putka, meni tud zaradi tega niso všeč, ker so tako zaprti. sem pa našla dvoje, ki so bolj odprti in punčke bi v njih bile pravi cukri

http://www.star-child.co.uk/big.asp?id=207 
http://www.star-child.co.uk/big.asp?id=184

clock-img

09.03.2007, 14:33

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Zdijo se vam zaprti in vroci, zato ker ne veste kako dejansko izgledajo. To je SAMO USNJE, brez podloge. Cisto mehko in nezno.. Zvijes jih lahko v polzka ce zelis. Ni notranjih materialov. Zelo tezko, da bi bili prevroci, ker usnje itak diha. Niti enkrat se ni zasvical v njih noben od otrok.

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem