cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj naredite...

clock-img

05.03.2007, 21:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Joj ne govori o oblekah...
Jaz sem si nakupila kar nekaj stvari v svoji 'bivši' št. 34/36, pa sem se 'razlezla' na 36/38, tako da je bolj ali manj ostalo vse novo z etiketami...kar nekaj luštnih pulijev, žametk itd., vse so dobre in kvalitetne znamke. Tako da, če katera nosi tako majhno št. in rabi oblačila, se mi lahko komot javi, jih z veseljem dam po simbolični ceni.

Papa

clock-img

05.03.2007, 23:15

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jao raho, kot bi pisala jaz!
Pr meni so polne omare štrac, sam da so tko spredaj na polici cunje, ki jih nosim, bolj odzadej na polici, pa tiste, ki čakajo na odstrel!!! Včasih sem jih ful podarila svojim sestričnam, vse sem imela od znamke hlače, pa nič poguljeno... zdej jih pa nabiram v omari. Ko se selimo bo sortiranje in takrat bom povabla žlahto, da si kaj zbere!!
Joj, kok dnara je šlo za cunje, pol jih pa na rk nesem...
Ej sem gledala slike od tvojih čevlejv, kok jih maš!!! Da padeš dol!! Pa vse nosiš???

clock-img

05.03.2007, 23:31

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

še ena taka, polne omare samo ni kaj za oblečtuser posted image user posted image
včasih kakšno stvar niti ne oblečem, ker mi več ni všečuser posted image
Tako morda prodam, ostalo pa dam v Materinski dom, ali pa kakšni mamici ki rabi

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem