cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphiphura!!!

clock-img

04.03.2007, 17:29

clock-img

lu155

pencil-img

285

sploh ne uem če bom kam šla zaraduser posted image
sicer mamo pa hiško u opatiji tko da sploh ni problema

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

04.03.2007, 21:14

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mi pa gremo na otok Ugljan v apartmauser posted image

clock-img

05.03.2007, 12:16

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Hvala, Tia27, bova probala preko Kompasa, pa prečekirala bom še te strani, ki si jih dala. Če ne bomo blizu morja, potem gremo raje kam drugam.

clock-img

05.03.2007, 13:02

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: Luskan

Hvala, Tia27, bova probala preko Kompasa, pa prečekirala bom še te strani, ki si jih dala. Če ne bomo blizu morja, potem gremo raje kam drugam.

Jaz več preko kompasa nikoli ne bi šla,se mi je ful zamerilo.Jaz prisegam na Iliriko turizem.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

05.03.2007, 20:50

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

MI  pa se še odločamo. Odločamo se med Mediteransko vasjo v Biogradu, Makarsko in Vodicami. Ampak se ne moremo odločit.

Je že bla katera v Mediteranski vasi v Biogradu?

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

05.03.2007, 21:08

clock-img

skokica01

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

IZVIRNO SPOROČILO: Luskan

Jaz več preko kompasa nikoli ne bi šla,se mi je ful zamerilo.Jaz prisegam na Iliriko turizem.

Probajte še tukaj. Mislim, da ni problema z rezervacijo. So pa glede na dosedanjo komunikacijo  po e-mailu ful prijazni in še zagarantirajo ti prvo vrsto hišic, če to izrecno želiš.
http://www.e-adria.net/?tema=kampovi&korak=detaljno&id=115

clock-img

06.03.2007, 13:30

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Te hišice v kampu Straško pa zgledajo luštne, pa plaža izgleda OK. Ali ste kaj vprašali, koliko rabiš peš do Novalje in kakšna je pot? Je kdo že bil tam?

clock-img

06.03.2007, 22:26

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Mi smo zdaj rezervirali bungalov v kampu Straško. user posted image user posted image  Sem pa kontaktirala kar direktno kamp in so mi rezervirali hišico, ki naj bi izpolnjevala vse pogoje, ki sem jih navedla (no vsaj upam, da bo tako , ker tam še nisem bila in se zanašam na njihovo besedo). Tole je njihova stran: www.turno.hr in e-mail: camping.strasko@turno.hr 

Novalja pa naj bi bila le en km stran.

clock-img

09.03.2007, 08:47

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Jupi tudi mi smo včeraj končno rezevirali letovanje.Gremo v Makarsko Hotel Dalmacija,in to za 11 dni.Dolčas nam ne bo ker gremo 3 družine skupaj.user posted image

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

clock-img

23.03.2007, 09:45

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi pa gremo čez 1. maj v petrčane hotel Pinja in če ima katera od tam izkušnje bi jo prosilauser posted image user posted image za mnenje. Julija pa gremo  na Djerbo. Smo bili tudi lani in smo bili navdušeni.

clock-img

23.03.2007, 10:21

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Mi pa gremo čez 1. maj v petrčane hotel Pinja in če ima katera od tam izkušnje bi jo prosilauser posted image user posted image za mnenje. Julija pa gremo  na Djerbo. Smo bili tudi lani in smo bili navdušeni.

Blažika bi mi lahko poveda točno kje na djerbi te bili,in kam na djerbo greste letos in preko katere agencije?In,kok vas tole stane?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

24.03.2007, 14:54

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Tudi midva sma se že za letos odločila, grema na Krk, Njivice, hotel Beli KamikI. 14.7. - 21.7. Komaj že čakam morje, plaža.... user posted image

clock-img

26.03.2007, 09:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem rezervirala že v decembru dopust na Cresu.Zdej pa moram samo še vse bližnje dopustniške sosede poklicat,kakšen termin imajo oni,če se bomo morda srečali.Ne morem dočakat prekrasnih poletnih dni.

clock-img

27.03.2007, 15:20

clock-img

igor1977

pencil-img

3

TIA27 živjo nekaj časa nisem bila prisotna na ringaraji  zato vam odgovarjam šele sedaj. Na agenciji v žalcu sma vprašala za te hiške in za kolko dni lahko gremo pa nam je rekla da lahko 10 ali 11, pa je bil enajstdnevni termin zaseden pa nam je ostal desetdnevni termin od 4 do 14 julija pa sma to vzela, takrat so bile proste še številke 3,4,5. Mi imamo tri punce stare 9 let, 3 leta, najmlajša pa bo imela na morju 1 leto. No potem se pa vidimo na Pagu. Lep pozdrav od Katarine (  prijava pa je pod moževim imenom)

clock-img

27.03.2007, 20:44

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tudi mi smo pred kratkim rezervirali čudovit apartma v Metajni na Pagu. Po dolgem času iskanja smo se odločili za apartma čisto ob morju, s peščeno palažo, tako da bo imel naš user posted image  upam vsaj veliko dela z mivko. Če bo pravo vreme verjamem da se bomo imeli fajn.
A še gre katera v Metajno? Mi gremo od 21. julija do 5 avgusta.

clock-img

26.04.2007, 23:17

clock-img

Tia27

pencil-img

364

oj,se vidimo seveda,lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem