cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A "serjete" dnar?

clock-img

26.02.2007, 17:44

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: raho

No, še ene hohštaplerce. Živim v hiši tasta in tašče (dobro, imamo svoje stanovanje), voziva 4 leta staro laguno in enako starega kalosa, dopustnikujemo na hrvaški obali, smučali nismo že 3 letauser posted image  (pa še to smo hodili na Koblo). Pohištvo je večinoma iz Ikee, kupujem pa večinoma na ebayu, ker se splača.user posted image  

ne, raho, ti nisi sam hohštaplerca, ampak še narodna izdajalka povrhu, ker dopustnikuješ na hrvaški obali user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image neeeeeeeeeeehajte, jaz se kotam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.02.2007, 17:48

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: raho

No, še ene hohštaplerce. Živim v hiši tasta in tašče (dobro, imamo svoje stanovanje), voziva 4 leta staro laguno in enako starega kalosa, dopustnikujemo na hrvaški obali, smučali nismo že 3 letauser posted image  (pa še to smo hodili na Koblo). Pohištvo je večinoma iz Ikee, kupujem pa večinoma na ebayu, ker se splača.user posted image  

ne, raho, ti nisi sam hohštaplerca, ampak še narodna izdajalka povrhu, ker dopustnikuješ na hrvaški obali user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image neeeeeeeeeeehajte, jaz se kotam od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

mir zdajuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

26.02.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dalija -- 26.2.2007 17:57:20 >

clock-img

26.02.2007, 18:30

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem