cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: vse, ki nimamo riti

clock-img

24.02.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

ja moja je tut ploščata, je pa zato tolk bolj široka user posted image  pol pa še visoki boku in od zati sem videt kot en kvadrat user posted image  no sej je od spredej dost oblin tko da se z ritjo sploh ne ubadam user posted image  se ubadam kako shiujšat ene 20 kil, pa ni volje user posted image

clock-img

25.02.2007, 00:37

clock-img

Buši

pencil-img

8

Baje obstaja plastični poseg, tko da ti vstavijo silikonske vložke. Nič lažjega?
To je le še ena možnost. Skrajna.
LP.

clock-img

25.02.2007, 10:36

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Buši

Baje obstaja plastični poseg, tko da ti vstavijo silikonske vložke. Nič lažjega?
To je le še ena možnost. Skrajna.
LP.

pa še ni ti treba imeti povštrčkov s sabo, se lahko kar direkt na kamen vsedeš, pa te ne žuliuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.02.2007, 10:41

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Kaj pa če poskusiš orbitrek goniti NAZAJ.
Moja rit je sicer za enkrat ok ampak noge imam takšne, kot šprintašice na kratke proge po možnosti še z ovirami.

clock-img

25.02.2007, 11:34

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Orbitrek gonim tut nazajuser posted image
Riti še pa vseen nimamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem