cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiste ki se veliko potite

clock-img

23.02.2007, 22:46

clock-img

Anonimen

OK, da se veliko potim... s tem sem se nekak  pač sprijaznila. Pač eksperimentiram, da bi se flekcev ne videlo. Včasih rata, včasih pa tud ne.

Problem nastane, ko recimo moram delati 12 ur. Ponavadi se umijem vsaj 3x na dan, če ne zasmrdim do onemoglosti. kaj pa naredite v takem primeru? Nimam pa možnosti se preoblečt al pa vsaj umiti?
Razmišljam, da bi si vsako cunjo, ki si jo kupim (majčko) kupila v dveh izvodih, pa bi eno vedno nosila za sabo za rezervo, pa se preoblačila.
Druge rešitve jaz ne vidim?
Aja... preizkusila sem že vse možne deodorante... kristal, Lidrea(krema), moške deodoarnte.... pa več kot par uric (3, 4) nobeden ne zdrži.

A ima katera kakšen predlog?

clock-img

23.02.2007, 22:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz imam v službi v predalu deodorantne robčke in rezervno majico. če se pošteno spotim in zasmrdim, šibam na WC, pa z robčki za silo umijem in svežo majico oblečem. jaz te razumem, sem sama na istem. pa delam z ljudmi in mi je grozno...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.02.2007, 22:51

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Ne potim se glih dosti, vendar mi pomaga stick od Niveje, tisti, kjer piše, da ne pušča madežev. Nikoli majca ne smrdi, tudi, če sem ves dan v njej. Tudi stick od Mercatorja je bil dober, vendar se ga ne dobi več.

clock-img

23.02.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

Ja... sma jaz nimam ene redne službe pa ene pisarne. Jaz pridem, pa včasih je včasih ni možnosti za preoblečt. Al pa recimo če grem na kako izobraževanje v LJ. SEj se nimam kje umit al pa vsaj preoblečt.
Aja... pa osvežilni robčki so bolj blažev žegen, pri tem.

Pol pa ves čas sam razmišljam a mam flekec, a je velik, a grdo zgleda..... Sploh ne morem bit več sproščena.

clock-img

23.02.2007, 22:54

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Evo, še ena šviculja smrdulja ... brez recepta. Še najbolj mi pomaga kristal ali pa navaden puder. Joj, koliko majic sem že uničila s tem svojim švicemuser posted image

clock-img

23.02.2007, 22:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Ne potim se glih dosti, vendar mi pomaga stick od Niveje, tisti, kjer piše, da ne pušča madežev. Nikoli majca ne smrdi, tudi, če sem ves dan v njej. Tudi stick od Mercatorja je bil dober, vendar se ga ne dobi več.

Tanja tega od niveje (brezmadežnegauser posted image ) uporabljam tudi jaz. Se mi zdi, da najdlje zdrži... ampak več kot 4 urce pa ne. user posted image

clock-img

23.02.2007, 22:56

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Soljatka, a nisi ene vložke uporabljajla Se mi zdi, da si enkrat o tem pisala. A se niso obnesli?

clock-img

23.02.2007, 22:59

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, saj vem, da je bolj za silo, sam druzga ni. jaz sicer imam pisarno, sam so mi skoz študentje za vratom, kamorkoli gre, še na sekret. zadnje cajte mam tak glup urnik, da jaz njih prosim, da me spustijo na WC user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.02.2007, 23:00

clock-img

Anonimen

Nejcko sem ja... dokler se jih je dobilo v SLO. zdej jih pa nikjer nimajo.
Sicer experimentiram z always ultra sensitiv 8edini nimajo unga nadležnega gela not, ampak bombaž al neki), pa jih prerežem na pol, pa na vsako stran majčke pripopam. To mal pomaga. Sicer  če je vroče tud to ne pomaga, je majčka mokra kljub vložkom. Tako kot danes. še sreča sem imela možnost se it preoblečt.

clock-img

23.02.2007, 23:06

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Samo mene pa nekaj zanima - a je še kje na svetu kakšna oseba, ki jo zebe in hkrati švica - meni se to pogosto dogaja in mi gre blazno na živce. Ker me zebe, se oblečem, potem pa še bolj švicam.
A ne obstaja ena operacija, ko ti znojnice odstranijo?

clock-img

23.02.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

Nejcko nisi edina... mene včasih prav trese od mraza, pa se potim, kot bi maraton tekla.
SEm že študirala, da bi si kupovala majčke z vgrajenim zračenjem pod pazduhamiuser posted image  sam jim morajo najprej zažet izdelovatuser posted image

KLinc... od zdaj naprej si kupujem sam bele majčke še.

clock-img

23.02.2007, 23:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ej, tudi tega nočeš, verjemi. drugače ti pa lahko z injekcijami botoxa to uredijo za pol leta, pa še gubasta ne boš pod pajsko user posted image

ja, meni se tudi to dogaja, me zebe in švicam. user posted image

clock-img

24.02.2007, 07:52

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Punce poskusite z Vichy-jevo kremo proti potenju!Drži cel dan.Prvi teden se mažeš vsak dan,pol pa še sam 1-2x na teden,oz. po potrebi!Res delauser posted image

clock-img

24.02.2007, 09:28

clock-img

Anonimen

Punce poskusite z Vichy-jevo kremo proti potenju

Meni ni pomagala. Edina, ki mi poleti pomaga je  Triple Dryuser posted image . Kupi se jo v DM.

clock-img

24.02.2007, 10:32

clock-img

zverinca

pencil-img

828

A si mogoče to prekomerno potenje omenila svoji zdravnici? Lahko da je kje vzrok, ščitnica, pritisk..?
Jaz bi se posvetovala z njo...

clock-img

24.02.2007, 10:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

po porodu neznosno svicam...sicer vonja ni pa vseeno..problem sem resila z vichyjevo kao 7 dnevno kremo...jst se mazem vsak dan...ful je ok

clock-img

24.02.2007, 10:54

clock-img

petja

pencil-img

998

A imaš kaj kilogramov viška? Jaz sem se celo zimo ful potila, pa skoz mi je bilo vroče, bi lahko zunaj ves čas brez bunde hodila. Mi je pa ostalo nekaj kg viška od poroda. Pa mi je mami rekla, da je to zaradi kilogramov in sem zdaj shujšala 4 kg in so se stvari res znormalizirale. No, pri meni je to delovalo, pa itak sem morala shujšati, ne samo zaradi potenja oz. občutka vročine.

Lp, petja

clock-img

24.02.2007, 10:59

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Punce poskusite z Vichy-jevo kremo proti potenju

Meni ni pomagala. Edina, ki mi poleti pomaga je  Triple Dryuser posted image . Kupi se jo v DM.

Od katere firme pa je ta Tryple Dry? Vichy namreč bojkotiram.

clock-img

24.02.2007, 13:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Punce poskusite z Vichy-jevo kremo proti potenju!Drži cel dan.Prvi teden se mažeš vsak dan,pol pa še sam 1-2x na teden,oz. po potrebi!Res delauser posted image

Hm... po opisu sodeč je neki podobnega kot Lidera. Sam jaz sem se po lideri še 3x huj potila....
BOm probala.

Petja... no to o kg... po moje jih imam jauser posted image ... sam drugi niso tega mnenja. user posted image
Eh... sem v spodnji meji ITM, tako da kg definitivno niso problem, ker sem se potila tudi, ko sem imela itm pod 20.

To o ščitnice sem pa tudi jaz že razmišljala, sam kaj ko mi nikol ne uspe prit do zdravnice.user posted image

clock-img

24.02.2007, 13:57

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica
Petja... no to o kg... po moje jih imam jauser posted image ... sam drugi niso tega mnenja. user posted image
Eh... sem v spodnji meji ITM, tako da kg definitivno niso problem, ker sem se potila tudi, ko sem imela itm pod 20.

Aja, potem pa 100% niso kilogrami krivi! Jaz sem jih res imela preveč, sicer nisem bila debela, ampak imela sem jih več kot kdajkoli prej. In moje telo ni bilo navajeno! Pol sem pa "švicala" user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

clock-img

24.02.2007, 14:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Jo zelo hvalijo. Moja prijateljica jo uporablja, vendar pravi, da poti se še vedno, vendar ne zasmrdi.

Jz pa sem uporabljala TripleDry, ki zaustavi potenje - vendar je to nezdravo ker zamaši lojnice, pa še neke sestavine vsebuje, ki so karcenogene. Sem nehala uporabljat.

aja, pa še to; znoj manj smrdi če piješ veliko tekočine in ješ nezačinjeno hrano (poper, paprika, čili, ...) in zmerno uporabljaš česen in čebulo.

clock-img

24.02.2007, 14:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

sej potiti se moras...tiste kreme ki dobesedno dihtajo so najbolj zanic za nas in naso kozo...koza mora izlocat....men ni panike,ce me zalije, samo vonja pa ne prenesem...in tale vichy deluje tko,da sicer ful obliva ne, malo ze, je pa vsaj brez vonja...

ceprav ce smo iskene, jakost vonja in tudi samo potenje predvsem izvira od nase prehrane...ko sem bla na 3md in poleti v casu sadnih dnevov nisem svicala zlepa ne...

clock-img

24.02.2007, 14:48

clock-img

spacey

pencil-img

2359

No, sam da nisem edina. user posted image Tako grozno švicam in zdaj po porodu, še dodatno zasmrdim. user posted image

Hvala za info...

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

24.02.2007, 15:14

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz zašvicam izključno, kadar imam kako zoprno situacijo - kadar sem nervozna. ker imam tak smotan poklic, sem veliko nervozna in zato tudi veliko krat zasmrdim. če se spotim ob telesni aktivnosti, sploh ne smrdim. ne glede na to kaj pojem. no ja, se pa vseeno trudim jesti zdravo, tak da niti ne vem kaj bi bilo, če bi jedla drugačeuser posted image

clock-img

24.02.2007, 16:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

jaz zašvicam izključno, kadar imam kako zoprno situacijo - kadar sem nervozna. ker imam tak smotan poklic, sem veliko nervozna in zato tudi veliko krat zasmrdim. če se spotim ob telesni aktivnosti, sploh ne smrdim. ne glede na to kaj pojem. no ja, se pa vseeno trudim jesti zdravo, tak da niti ne vem kaj bi bilo, če bi jedla drugačeuser posted image

Evo mojo situacijo...pa se namažem na vsake 2dni z Vichy 48urno kremo, dnevno pa urporabljam Vichey rollon (24urni)...sicer potim se še en mejčken, če pa vem da bom v kakšni stresni situaciji, pa si zmeraj oblečem kakšno črno ali belo majčko, kjer se to ne vidi.
Vichy 48urno kremo lahko uporabljaš tudi za noge, če se ful potiš...jaz se sicer ne, moju dragemu je pa ok...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem