cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Naročila sem se...

clock-img

23.02.2007, 21:33

clock-img

zverinca

pencil-img

828

da vam predstavim novo Tašonko (ne zna napopat sliko... hehe, sej vprašanje če jo bom jest znalauser posted image )

dve bjondi na netu.. jao jaouser posted image

user posted image

clock-img

23.02.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Evo, jaz sem ful zadovoljna in mi ni niti najmanj žal!user posted image Me je pa frizer vprašal, ko je začel strižt, če je slučajno moj mož velik in močen.user posted image
Marogica, ti si imela pa kar prav.user posted image

clock-img

23.02.2007, 22:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne me jeuser posted image  Taši....daj , vsaj Š. pa T. pa dva črnuheca s sabo vzami, da te bomo še kje spoznali....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

23.02.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

user posted image Sej brez njih grem ponavad samo v službo, tako da me ni za falit. Se pa aprila načeloma vidmo, če boste mel kej cajta.user posted image  

clock-img

23.02.2007, 22:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

si ga bomo vzeli user posted image

...vox populi...

clock-img

23.02.2007, 22:48

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

OMG!!! jajca pa imaš user posted image

jaz se že "nevemkolkcajta" spravljam k frizerju, pa imam lase dolge samo do ramen... sam zdaj se moraš pa res naučiti trepalnice mazat, ker si ne moreš zavese čez dat user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.02.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sam zdaj se moraš pa res naučiti trepalnice mazat, ker si ne moreš zavese čez dat user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 14:34

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Taši bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav tista modra pika na obrazu malo motiuser posted image , si te predstavljam in vem, da ti fino paše, pa a ni fino se zjutraj zbudit, pa malo po glavi počohat in je to to, pa a ni zdej velik bolši občutek, ko ni toliko las na glavi? A te kej zebe?user posted image

Komaj čakam, da te še vživo vidim, pa tvoje modre očke ti sigurno zdej še bolj ven sekajouser posted image

No lepo se imej in upam, da se kmalu vidimo...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.02.2007, 15:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Marogica, ti si imela pa kar prav.user posted image

To z ..sexi?user posted image

Meni je tvoja frizura všeč, čeprav, nisi nič omenila, da greš h kozmetičarki in da boš hodila z modrim obrazom naokoliuser posted image

Še enkrat, superuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.02.2007, 18:20

clock-img

zverinca

pencil-img

828

kozmetičarki in da boš hodila z modrim obrazom naokoli

to ma relax masko gor noouser posted image

clock-img

25.02.2007, 10:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav tista modra pika na obrazu malo motiuser posted image , si te predstavljam in vem, da ti fino paše, pa a ni fino se zjutraj zbudit, pa malo po glavi počohat in je to to, pa a ni zdej velik bolši občutek, ko ni toliko las na glavi? A te kej zebe?user posted image

Komaj čakam, da te še vživo vidim, pa tvoje modre očke ti sigurno zdej še bolj ven sekajouser posted image

No lepo se imej in upam, da se kmalu vidimo...

Tinka

Ne, nič me ne zebe, pa res se je tko fajn čohat po glavi. Se kar naprej kuštram.user posted image  Ej, veš kak filing si je bil dans zjutraj prat glavo in jo potem posušit pa samo z malo voska skuštrat frizuro?! Suuuupeeeeer!
Učke mam pa bolj kot ne zelene, modra ven useka samo ob kakšnem morju ali čem modrem.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
To z ..sexi?user posted image

Jap. user posted image  Pa še kako res je.

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
to ma relax masko gor noouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.02.2007, 11:17

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Maš zelene očke? jst bi dala roko v ogenj, da maš modre in to nebesno modreuser posted image user posted image Če bi te dali zraven mene bi sigurno rekli, da maš modreuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2007, 11:23

clock-img

Anonimen

Se vidi, da si bolj mojo Špelo gledala kot mene.user posted image  Ona ima tako čudovite modre učke.user posted image  Meni prevladuje zelena.

clock-img

25.02.2007, 14:01

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

naslednjič se ne čudit, če te bom bulila v očiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem