cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Teorija o slovenskem kiču

clock-img

20.02.2007, 13:26

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Zdaj je šla po paparazza,da bo fajn poslikal. Iz vseh strani user posted image user posted image

hja, pa še not mora smuknit, da vidimo kuhinjo, dnevno, spalnico, kopalnico......user posted image

clock-img

20.02.2007, 13:27

clock-img

April

pencil-img

5459

Men je pa najbolj pomembno, da imam z bajto čimmanj dela, tko in drugač. Me še zdaj glava boli, če pomislim, kako utrujajoče je bilo kopalnico opremljat. V takih tipičnih slovenskih bajtah bi se pa prav grozn počutla. Pa tud ultra moderne mi niso všeč, ker imam občutek, da morajo bit nonstop zglancane, da lahko živijo svoje življenje.user posted image  Men je idealna bajta, takšna, ki je sploh ne opazim, takšna, ki mi funkcionalno dobro služi. Ne pa eno svetišče.

BTW, tam na spisku še kakšne drage  "baročne", čipkaste ( al nekaj v tem stilu) zavese manjkajo.user posted image

clock-img

20.02.2007, 13:38

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

rijino bajto bi jaz takoj imela, mi je všeč zunaj in znotraj (mogoče zato, ker imava z rijo podoben okus user posted image )  in razgled je čudovit, sploh sončni zahod user posted image

aja... pa fotke niso to, v živo je še lepša user posted image

clock-img

20.02.2007, 13:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Madona Rija, skarjni čas je da nekaj pripopaš - pa še kuhnjo, pa kopalnico in WC!

clock-img

20.02.2007, 14:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sam neki me še zanima - kako vi pospravljate takšne HIŠE?
Mi2 z mojim imava zgornji štuk ok 100m2, pa komaj sfolgam in še to mi mora dragi pomagat.

Ja zlati križi so pa res fenomenalni.

Rija, anyway, naslednji teden gremo v Banovce, pa se potem dosti vozimo tudi v Mursko...imamo tam ene kolege -> a se iz ceste kje vidi tvoja hiša??? Al bom pri vsaki gledala na neke strelske line?

clock-img

20.02.2007, 14:12

clock-img

April

pencil-img

5459

nč ne pospravljamo user posted image . Če kdo pride na obisk, se mora nujno prej najavit vsaj dva dni prej, da hišo vsaj približno spravim v red.user posted image

clock-img

20.02.2007, 14:13

clock-img

April

pencil-img

5459

london_paris, a se ti k riji na kavo vabiš? nč naj ti ne bo nerodn, kar direktno jo vpraš user posted image

clock-img

20.02.2007, 14:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne, sam zdej me pa že TKO FIRBEC MATRA, kaj za neko čudo tej to je user posted image

clock-img

20.02.2007, 14:17

clock-img

April

pencil-img

5459

dejmo en avtobus najet, pa naredimo ekskurzijo v mursko, če ne bo hitro kakšne slikce prpopalauser posted image

clock-img

20.02.2007, 14:19

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

To dela zanalaščuser posted image

clock-img

20.02.2007, 14:29

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

zgleda, da samo "izbrance" povabi na kavo user posted image  

no, sinovo taščo in svojo snaho user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2007, 14:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pa sej jz bi sam rada vidla bajto, sej ne prosim, da kdo reskira kofeuser posted image

Rija, vmes pa lahko razložiš še ?? in pa !!!

clock-img

20.02.2007, 20:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

mater ste firbčne.....user posted image

londonparis: seveda lahko prideš na kavo, lahko pa se tudi v banovcih dobive user posted image

evo, naj vam bo.....ampak tole je slikan samo del od zunaj.

user posted image

user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

clock-img

20.02.2007, 21:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zdaj so mi pa jasne tele strelske line....!!!!!!!!!!!!user posted image
Če ti nisi smotka...

clock-img

20.02.2007, 21:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

sem vam rekla, da ima lep razgled user posted image  

ej, kolk lepo je šele, ko je sončni zahod user posted image

clock-img

20.02.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

se mi pa zdi tole območje nekam znano...user posted image
Mislim, da sem zadnjič na terenu tle Bedanca srečala, pa mi je neki zagnjavu o prepovedi gradnje, pa prenove pa tko...
Mislim, da se Rije boji.

clock-img

21.02.2007, 07:35

clock-img

Anonimen

Na tej sliki pa res ni kiča.user posted image
V glavnem ni veliko za pospravljat user posted image
A bomo še kaj kokodajsale danes,al ste že vse povedale in pokazale kar imate?user posted image

clock-img

21.02.2007, 07:38

clock-img

rija

pencil-img

15589

služba kliče....tak da ni glih lasa za kokodajsuser posted image user posted image user posted image

je treba evrčke za mrtvašnice zaslužituser posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

21.02.2007, 07:43

clock-img

Anonimen

Kaj čmo,bomo pa brez tebe nadaljevali.user posted image
Ti pa ko boš imela čas,nalimaj hišo še z druge perspektive user posted image
Pridno služi denarčke,saj je hiša potrebna obnove.Kikirikiki user posted image

clock-img

21.02.2007, 08:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

jutrouser posted image
Gradnja je zgleda bolj aktivna kot čvek v tri dniuser posted image (kako lepo je, ko deteuser posted image še za kakšno minutko zaspiuser posted image )....
Rija, mene pa tisti tvoji ?? in !!! tut ful zanimajo....
(Pa seveda kopalnica in kuhinja.)

clock-img

21.02.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Mene pa zanima, kaj je to za ena reč, tale kotnik

ERKER se temu reč

hehe ena arhitektka ki jo poznam reče temu kapelca user posted image

clock-img

21.02.2007, 11:34

clock-img

Anonimen

ja sem pa tko žalostna k nimamo kocke! so naz zaj** na občini! user posted image

clock-img

21.02.2007, 11:46

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Men pa neki ni jasn pri arhitektih... naredijo glomazno kopalnico, a ne znajo narest enga ločenega wcja.... k ni lepšiga it zobe umit po tem ko se je en fajn usral. Vsaj vse tipske hiše imajo tko narjen.

clock-img

21.02.2007, 11:49

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

Pa še moje mnenje...

Mene res motijo neokusne bajte - predvsem fasade v vseh mogočih, daj bog, mavričnih odtenkih, da se ti želodec obrne, ko jo vidiš. Enako fancy kovane ograje, ker je to trenutno in - stane pa celo premoženje.

kamin imamo - popolnoma nefunkcionalen - hja 15 let nazaj sem pač razmišljala drugače. Sedaj kupujem staro litoželezno peč, ker so mi trenutno te všečuser posted image

Pri oknih sem gledala, da so čim manjša, brez odvečnih križkražev (manj je treba pomivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Stopnišče v bajti so naredili še od moža starši - res, prenese 600 bizonov v galopuuser posted image . Grozljivka od grozljivke je... Šteng imamo pa toliko, da me skoraj kap, ko laufam po njih gor in dol - zato sva si naredila lasten vhod in imava samo 10 štenguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Je pa tako - okusa ne moreš kupiti - to je res. In ponavadi so tiste fancy kičaste stvari res dražje kot neke obične. meni osebno je stillesovo in alplesovo pohištvo drago, zato večinoma kupujem v stari dobri Ikei.

Gobeliniuser posted image  - v mojem stanovanju pa ne (babica je šivala goblene in jih iammo doma za izvoz, ampak meni osebno nikakor niso všeč - žal). Imam pa ogromno umetniških slik... Te pa so nabite povsod.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem