cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nanašanje maskare

clock-img

21.02.2007, 14:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice, potem pa samo prozorna maskara ali čisto malo maskare samo toliko da se poudarijo trepalnice...
Je ena izmed rešitevuser posted image

clock-img

21.02.2007, 14:57

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

jz najprej nanesem senčilo pol "belo" maskaro ko se posuši pa še črno. če se pa kej popacam pa vatirana palčka z malo kreme in z glavničkom počešem trepalnice pa nekako zgledauser posted image

clock-img

21.02.2007, 15:15

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Vedno uporabljam eyeliner, potem se pa tisto zapackano ne poznauser posted image

clock-img

21.02.2007, 17:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice

Tegale se moram jaz poslužit pred porodom. Prvič, ko sem bila v porodnišnici, so skoz okrog mene letali, misleč, da mi je ful slabo in da bom vsak cajt skup padla, ker jaz res bolana zgledam z nenamazanimi trepalnicami.

clock-img

21.02.2007, 17:23

clock-img

filipinka

pencil-img

947

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw: najboljša rešitev - h kozmetičarki, naj vam pobarva trepalnice

Tegale se moram jaz poslužit pred porodom. Prvič, ko sem bila v porodnišnici, so skoz okrog mene letali, misleč, da mi je ful slabo in da bom vsak cajt skup padla, ker jaz res bolana zgledam z nenamazanimi trepalnicami.

Tudi jaz zgledam nenamazana tako!user posted image Mam navado, da še zvečer dam malo maskare na konice trepalnic! Noro, ne?
Drugače se mi pa maskara nikoli ne razmaže, razen če pri mazanju kihnem, pol je pa katastrofa!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem