cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ženske dišave -smo že

clock-img

20.02.2007, 15:05

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

Adelaide, jaz uporabljam Poison original (tisti prvi). Tudi meni so ga odsvetovali, predvsem čez poletje pa sem si ga lansko leto, za rojstni dan vseeno kupila. Moram priznati, da sploh ni tako močan, kot imam v spominu, da je bil pred desetimi leti, ko sem ga prvič imela. Ker mi je zelo všeč vonj lipe (ta voj je osnova v tem parfumu) sem načeloma z njim zadovoljna. Imam pa še par drugih parfumov, bolj svežih in jih uporabim  kadar nisem razpoložena za "strup".
Ja kakšna ženska sem je pa drugo vprašanje. Bi rekla, da precej povprečna, po horoskopu bik zato rada uživam v razvadah (udobje, hrana, dišave,...)

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

20.02.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

Jaz si ne kupim nobenega parfuma,ker jih dosti dobim.Bi pa imela ampak ga več ni od I.T. rdeči ali pa Zeleni Ronhiluser posted image user posted image user posted image user posted image ampak kjerkoli sem vprašala tega ni.nevem kolko let nazaj sem kupovala samo ta dva in bi ju zdaj tudi ampak žaluser posted image user posted image user posted image škoda.

clock-img

21.02.2007, 07:27

clock-img

Anonimen

Hanna M - sem si ga včeraj kupila, ta malega....in zvečer šla spat vsa "strupena"....

clock-img

21.02.2007, 14:36

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Naomi- cat delux in paradise passion pa še Kenzzo mi je pri srcu.

clock-img

21.02.2007, 18:21

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Tudi jaz sem delala promocije parfumov in zaradi tega verjetno, še vedno nimam čisto svojega vonja. Kupim pač kar mi je trenutno najbolj všeč!

clock-img

21.02.2007, 18:40

clock-img

dory

pencil-img

8852

Sem bolj za sladke vonjave...trenutno imam silver rain od le prairie in d&g one, aja pa se od moschino couture...

poleti sem obozevala vonj ck summer2005, pa ga ni vec za dobit...drugace pa jil sander sun, pa d&g light blue,...

sledim pa novostim obvezno..

clock-img

21.02.2007, 20:30

clock-img

Anonimen

Bvlgari moder za v službo.
Kenzo Summer za poletje in pohajkovanje.
Kenzo Flower za zaljubljenost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem