cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: vam je všeč?

clock-img

17.02.2007, 19:12

clock-img

Anonimen

Lepa user posted image .

Pa obvezno za v hišo in da je cella hiša v tem stilu.

clock-img

17.02.2007, 20:04

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Meni je pa ta druga ful vsec. Bolj moj stil.

Gospa sem.

clock-img

17.02.2007, 20:24

clock-img

iva01

pencil-img

961

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

user posted image  

meni je pa ta svetovna, upam da bom mela nekaj v tem stilu, všeč so mi omarice ki so brez vrat, sam jaz bi dodala še kaveljčke za obešat skodelice, in stojala za kozarce, oziroma nekaj kar bi se kozarci gor natikal, verjetno to pride v poštev sam za pecljate, ampak.... jaz bi mela v kombinaciji beš in sivo modra pa tistao barvo ki da videz kot da se lušči.

clock-img

17.02.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Meni je ful luštna.

clock-img

17.02.2007, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.02.2007, 21:28

clock-img

Anonimen

Joj pa ne bit užaljene - halooo.
Sem sam hotla povedat da ma vsako okolje svoj stil - oziroma da v vsako okolje paše neki druzga.

Kakor je v blokovski novogradnji smešno videt rustikalno pohištvo, tako tudi v pravo kmečko hišo ne paše vsako pohištvo (čeprav se, z občutkom in primernim doziranjem ultramodernega in rustikalnega, da doseč ubijalsko hudo dobro kombinacijo)
A ni nekaj najbolj gredega videt stolpnico/blok, kjer ima praktično vsako stanovanje svoj stil oken? Ena so bela plastična, druga aluminijasta, tretja lesena z zlatimi križi.
Vsako tako okno pa na hišo paše. Enako je s pohištvom. Kako grozno zgleda 'stilska' kmečka kuhinja v blokovski kuhinjski niši veliki 2 m2user posted image

Pa da smo si na jasnem - 'kmečka hiša' ni 'kmetavzarska' hiša, je samo strokovni termin, ki ločuje avtohtono gradnjo od novogradenj v 60,70 in 80 letih. 'Kmečka hiša' označuje poslopje, ki je sestavni del kmečkega gospodarstva z vsemi stavbami. Jasno? In ne bit užaljeneeeeeeeee noooooooooooo.user posted image

clock-img

17.02.2007, 21:53

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
Pa da smo si na jasnem - 'kmečka hiša' ni 'kmetavzarska' hiša,

user posted image  user posted image  user posted image

Kakšna pa je razlika med eno in drugo? user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

17.02.2007, 22:12

clock-img

Anonimen

Kmetavzar je kmet brez okusauser posted image user posted image user posted image .
Skratka rustikalni čefuruser posted image .

Kdo je čefur je že blo na RR obdelano. Se da najt z iskalnikomuser posted image

clock-img

17.02.2007, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2007, 18:25

clock-img

Anonimen

Prve niso v mojem stilu. Ima pa soseda zelo podobno, nisem sigurna, če ne celo enako. Ampak ima celo hišo opremljeno v tem stilu in izpade zelo zelo lepo. Skladno.

Zadnja (modernejša) mi je pa všeč tudi po barvi. Rada imam nevsiljive pastelne odtenke.

clock-img

18.02.2007, 18:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Kakor je v blokovski novogradnji smešno videt rustikalno pohištvo, tako tudi v pravo kmečko hišo ne paše vsako pohištvo (čeprav se, z občutkom in primernim doziranjem ultramodernega in rustikalnega, da doseč ubijalsko hudo dobro kombinacijo)
A ni nekaj najbolj gredega videt stolpnico/blok, kjer ima praktično vsako stanovanje svoj stil oken? Ena so bela plastična, druga aluminijasta, tretja lesena z zlatimi križi.
Vsako tako okno pa na hišo paše. Enako je s pohištvom. Kako grozno zgleda 'stilska' kmečka kuhinja v blokovski kuhinjski niši veliki 2 m2user posted image

Se čisto popolnoma strinjam!

clock-img

18.02.2007, 21:57

clock-img

Anonimen

niti slučajno. preveč kmečka za moj okus

druga je boljša, samo ne v tej barvi. pa tisto da stoji na nogicah je adijo ker je ful težko pucat spodaj.

pa strinjam se s pikcem!

< Sporočilo je popravil LARA -- 18.2.2007 22:00:23 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem