cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zakaj imate tako grde kopalnice?

clock-img

22.02.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

Mojo pa ne moreš videt,saj nisem jaz nič obljubila.Moja je v stari hiši,ko bo pa nova hiška narejena jo boste pa videle.Zdaj imam tako,ki že 100 let ni več moderna.user posted image user posted image

clock-img

22.02.2007, 19:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa????user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 09:17

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja, ja, saj na koncu bomo ugotovile, da mamo vse te grde klasične kopalniceuser posted image user posted image s ploščicami vsepovsod - jaz bi takoj mela drugačno kopalnico po najnovejši modi, ampak žal finance nagajajo - je bila kopalnica že narejena, ko sva stanovanje dobila, pa valda ne bom šla novih ploščic dol trgat - pač narediš najboljše iz tega kar imaš.user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

23.02.2007, 18:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

soncece, jaz bo samo do poleti imela še grdo kopalnicouser posted image , potem bo pa meni ful lepauser posted image

clock-img

23.02.2007, 22:54

clock-img

bomaja

pencil-img

22

caffee, jaz si pa predstavljam pri tebi doma takole:
...ena stara bajta, notri vse tako-tako, toliko, da se pride iz sobe v sobo ... potem pa sredi stanovanja odpreš ena vrata ... in vsi, ki pridejo k tebi na obisk, zapojejo tisto od Domiclja: "Kopalnico ima, kopalnico ima ... ooOOOooo ...oooOOOoo ... "

clock-img

23.02.2007, 23:17

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa????user posted image user posted image

a mi je oproščeno, da je to samo en pas....user posted image

prosim, prosim, da bom lahko spala.....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

24.02.2007, 16:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

a mi je oproščeno, da je to samo en pas....user posted image

prosim, prosim, da bom lahko spala.....user posted image user posted image user posted image

Pa kaj nisi nič razmišljala,ko si jo delala????????user posted image user posted image Pa kje si imela glavo????
A da mož ti nič ni rekel (če ima sploh kaj besedeuser posted image )????
A tisti, ki je polagal ploščice, je pa rekel, da je ok?
Kaj pa arhitekt, pa gradbinci????
Kaj pa sosede pravijo na to, pa obiski?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 19:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, seveda ima in to zadnjo: da, draga..............user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem