cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kakšne frizurce mate?Barva,dolžina,oblika..

clock-img

17.02.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

Ravni lasje, vsi enako dolgi, tam nekje do pasu, naravno pepelnato blond. Zbiram pogum za striženje na kratko - že nekaj let.user posted image  Sploh ne vem, kako ga zbrati. Vsake toliko me piči, da bo se potrigla, pol si pa čez par mesecev premislim, vsa srečna, da nisem zbrala poguma.

clock-img

18.02.2007, 10:18

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ej, riba, kako ti je uspelo pridelat takšne joškice ob teh 30 kilah, ki jih imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No jaz imam natur kodre, skoraj že do riti, rjave natrur barve, ,... vse natur user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ej, riba, kako ti je uspelo pridelat takšne joškice ob teh 30 kilah, ki jih imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image

Ne bi vedla .. user posted image  Kil je pa 43 user posted image  

LP, Ribica

clock-img

18.02.2007, 11:09

clock-img

Anonimen

O mater, jaz mam enkrat več kil ko ti, pa pol manj jošk, s tem da sem noseča.user posted image

clock-img

19.02.2007, 07:49

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image Ja, sej  user posted image user posted image user posted image  , jaz se tudi zdaj jočem, ko grem po nakup modrca, pa moram včasih pri A košarici zobe stisnit, ker mi je tu in tam prevelika user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

ne znam slikce prpopatuser posted image  ja no mam tako smesno cupco,skrawzlane lase,udspredi pa kratke,se me je en moški frizer čist lotuuser posted image  no sej,rezultat niti ni tko slab...sicer pa,lasje zrastejo ni panikeuser posted image

clock-img

20.02.2007, 11:53

clock-img

violinski

pencil-img

960

Tle se pa prav moram pofočkat. Tko kot catja2: kratke kot Alyssa na sliki in črne črne črne črne. Poleti mi frizerka v barvo vrže še nekaj Electric Blue barve, da so na svetlobi modri odbleski. Tako imam že nekaj let in sem najbolj zadovoljna. Ne češem, sam glavo v gel potunkam, pa je.

clock-img

20.02.2007, 13:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Fiša, naslednjič ko boš ''napopala'' svojo slikco gor, se malo bolj potrudi pri make up-u; tole tukaj gor je ŽIVA GROZAuser posted image , pa si rekla, da senčil in tega sploh ne uporabljaš, tule si pa cela oranžnauser posted image user posted image user posted image

Tašonka; hehe, jaz sem bila tudi dolgo taka, dokler nisem prvič prestopila salona Marko Matjaž, pa me je dobil Aleš v roke user posted image , prvo je bila kratka irokeza...no potem je šlo še pa samo na krajše user posted image

clock-img

20.02.2007, 22:03

clock-img

Anonimen

Kako si zbrala pogum, london_paris? Men se zadnje dni že kar blede od tega, da bi se na kratko postrigla, sploh ne vem, kaj me je spet pičlo. Mela bi edino nekaj takega, kar si s prsti lahko poštimam, da cajt pršparam, ker mi tele ultra dolgi lasje velik cajta poberejo, k se jih spravim prat, kmal bom mela pa dva razgrajača v bajti z zelo malo razliko. Kdo se bo pa še z lasmi ukvarju. Sam jajc pa nimam za tako spremembo.user posted image  Pa tud ne vem, kam bi šla, k ne poznam frizerjev.

clock-img

20.02.2007, 23:25

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

blont, pažuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

20.02.2007, 23:34

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

bi prilepla sliko pa ne vem kako naj to iz mojih slik ven spravimuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

20.02.2007, 23:36

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

etouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

http://i67.photobucket.com/albums/h286/mucamaca/mojjj.jpg

< Sporočilo je popravil Moyca -- 20.2.2007 23:37:39 >

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

20.02.2007, 23:42

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem mislila po naslovu sodeč, da mislite frizurne spodaj, ker zame je zgoraj prizura, spodaj pa frizurCauser posted image
Imam 2 tedna staro zadevščino od frizure, postopono postrženo od ušes do ramen, rjave barve z nekaj svetlejšimi prameni, spredaj frufru, ampak ne raven, postopen...

clock-img

21.02.2007, 14:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

frizurca dolžine ene 10cm čez ramena stopničaso postrižena. tri barve pramen svetla blond, zlatorjava in temno-bakrena, naravno sem pa temno blond.
No ja uničene špice in to da frizure praktično ni več ne bi omenjala ker sem bla nazadnje pr frizerju konec novembrauser posted image  

clock-img

21.02.2007, 14:54

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tašonka - kako mi je uspelo? hehe, tja sem šla z namenom, da mi naredi frufruuser posted image ; ampak je pa res, da če mi ne bi pasalo me tako ne bi postrigel. Ker kolegica je potem hotela podobno frizuru pa je rekel, da nima obraza za to.
Od takrat (to je 3leta) sem skoz že kratko - čist!!! 3cm, pa razni visoki frufruji, irokeze itd -> sedaj si puščam lase nekje do čez ušesa - me mika frizurca, ki jo je imela sanjska ženska Nina Osenaruser posted image , mi je bila totalno dobra. Imam pa precej ozek obraz, tako da bomo videliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem