cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: zanemarjenost

clock-img

19.02.2007, 15:13

clock-img

Anonimen

Ne maram-svojih pogriženih nohtov,sam..k kr ne gre da si jih ne bi več grizlauser posted image  poskusim z umetnimi cez kakšen mesec za maturanca pa bomo vidl, ne prenesem pri sebi da imam grde obrvi..
Nasploh pa ne prenesem smradu,pa mastnih las,to pa res ne!

clock-img

19.02.2007, 17:46

clock-img

Anonimen

Mene glih nobena ne gane, vsaka skrbi za sebe po svoje. Važno da sem jaz s sabo zadovoljna. Edino pa mi res padejo v oči tiste, ki si v temi rišejo obrvi user posted image

clock-img

19.02.2007, 22:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz samo še čakam, da se bo kdo spomnil, da bi si izrezivale ustnice, ker so recimo nehigieničneuser posted image
Kakšne zahteve za sodobno žensko user posted image user posted image user posted image  Meni je pol stfvari pretiranih ali pa se res ne znam organizirati, ker enostavno ne utegnem večine stvari, ki jih naštevate, početi redno....user posted image
Res, ene imate tako visoke zahteve, in ne, jaz si velikokrat še trepalnic ne uspem namazati. V trgovino upam s teden dni neumitimi lasmi - kot danes, ko smo končno vsi spet zdravi in smo lahko šli malo na sonček. Pač vsak po svoje. user posted image
Aja, umivam se redni, vsaj 1x na dan, pa tudi vem, kaj je deodorant, ampak zaudarjam - ko tovorim oba v stanovanje, alli pa nosim Capinko, ki se spomni, da ne bo več hodila/se vozila na boardu, še posebej pa smrdim zaradi dojenjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2007, 10:18

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Jaz se tudi ne obremenjujem s kosmatimi podpaskami in nogami drugih. Kakor keremu paše.
Meni je važno samo to, da človek ne zaudarja po starem potu, važna mi je osnovna higiena, potem pa kot sem že rekla, vsak po svoje.

:)

clock-img

20.02.2007, 23:55

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

neobrite noge in mini krilouser posted image user posted image user posted image

odluščen lakuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem