cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katere kreme za obraz uporabljate?

clock-img

21.02.2007, 17:27

clock-img

filipinka

pencil-img

947

IZVIRNO SPOROČILO: eya

U, kake nore cene za kreme... Jaz uporabljam pa kar Niveo visage, ki stane tam nekje okoli 1500 sit.

Se podpišem!
Ampak imam pa tudi ful mozoljčkov in razširjene pore, tak da se non-stop skrivam za pudrom!user posted image
A res tale NUXE tako pomaga pri mozoljčkih? Zanima me celo ime in kje jo dobiti?

clock-img

21.02.2007, 17:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka
A res tale NUXE tako pomaga pri mozoljčkih? Zanima me celo ime in kje jo dobiti?

Pojma nimam, če res pomaga, samo jo vse ful hvalijo. Mislim, da je NUXE kar celo ime (razen če imaš v mislih konkretno proti mozoljčkom), videla sem jo pa v lekarnah.

clock-img

21.02.2007, 19:09

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst prisegam na vichy-jeve izdelke. Za obraz Nutrilogie 1, za okol oči Oligo 25 yeux.

clock-img

21.02.2007, 20:10

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Nuxe je zelo kvalitetna kozmetika. Se kaksno stopnicko visje od Vichy. Ne vem pa ce imajo linijo proti mozoljem, to pa res ne vem. Pozanimaj se v kaksni vecji lekarni.

Gospa sem.

clock-img

22.02.2007, 09:47

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Nuxe je dejansko veliko stopničk višje kot Vichy. Ker Vichy je povečini ena sama kemija, Nuxe pa ima vsaj kaj antioksidantov in naravnih izvlečkov. Sicer nisem od Nuxa poskusila še nič, me pa mika krema proti nečistočam. user posted image  (žal je N predrag glede na moje trenutne prihodke) user posted image

clock-img

22.02.2007, 23:55

clock-img

Anonimen

Mercatorjevo dnevno kremo za 2,5 €. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem