cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

30.01.2007, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.01.2007, 20:56

clock-img

Anonimen

Boljše malo večje kot premalo.Jutri bom šla tja.Ime pa ji je Enya.

clock-img

30.01.2007, 21:37

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jojuser posted image , pa še Enya ji je ime, tak kot mojiuser posted image

Alika, poročaj jutri, kakšna je situacija (nisem prej videla posta), in kaj se še potrebuje, da prečekiram naše zaloge ali kaj pač.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

30.01.2007, 21:40

clock-img

Anonimen

Kot sem že omenila za posteljico,če ima katera in tudi vozčka še nimamo.Ena je rekla,da ima tistega za poleti z marelo bi pa rabili še onega kombiniranega.Kakšen paket pleničk bi tudi prišel prav ampak zdaj jo mora še povijat na široko.

clock-img

30.01.2007, 21:49

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz imam ene tri faške doma,še čisto nove zapakirane.so pa chiccove.če jih rabi mi sporočite na zasebno sporočilo.če jih rabi bom jutri poslala po pošti,pa še za kakšne cunje bom pogledala.user posted image če seveda še rabi kaj takega,ker vidim da ste zelo pridne. in kaj na vse to poreče srečni očka?user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

30.01.2007, 21:50

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Alika, prosim še meni pošlji naslov. Kakšna malenkost se bo že našla za poslat.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

clock-img

30.01.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

Domennatalija nevem nič točno kaj je katera ali že poslala ali še bo????Najboljše bi bilo,da bi vsak  kar misli poslati ali je napisala na zs,ker drugače se nebo nič vedelo.Vem,da tukaj nebi rade razlagale vsem kaj ste dale oziroma boste.Pa mi pošljite zs in,ko bo česa zadosti napišem.

clock-img

31.01.2007, 08:09

clock-img

Anonimen

Da napšem kaj je že zbrano.Za katere stveri ste napisale na forum in kaj ste mi poslale ZS.
Dekica
hladilno mazilo
posteljina 2 kom.
par majčk
bodiji 13 kom
previjalna podloga
voziček marela
igralna blazina
ležalnih za banjo
flaške z cuclji nekje 5 kom(zadosti)
žabice 2 kom.
nekaj nogavičk
nekaj slinčkov
spalna vreča 1 kom.
igrače

Mogoče bi se našlo še kaj za zimo kakšna bundica,hlače,pajac zimski????????

clock-img

31.01.2007, 08:23

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Alika, jaz bom dala se nekaj tetra plenick in bombaznih krpic za umivanje. Pa paket robckov za ritko, pa nekaj igrac, pa najbrz se bo se kaj naslo. Moram pobrskati!

Gospa sem.

clock-img

31.01.2007, 10:44

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Hojla,

no javil se mi je lastnik, ki podari voziček samo ga bi bilo potrebno prevzeti na  Planine pri Postojni. Voziček bi bilo potrebno priti iskati po 18.00 uri.

je katera tam v bližini in ga bi šla iskati?

clock-img

31.01.2007, 10:54

clock-img

Anonimen

Tia jaz bi ga šla lahko iskat zvečer. Danes recimo. Pa bi ga jutri zjutraj pripeljala v lj. ko grem v službo. Delam na viču. Bi pa mogu ga en pridt sem iskat ker ne hodim v službo s svojim avtom. Je pri mehankarju.

clock-img

31.01.2007, 11:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image Punce kolko ste poslale in kolko še boste,ter tisto,kar je in bo pri Seven do petka bo zadosti.
Sem bila danes pri pupikiuser posted image user posted image user posted image user posted image kako je mala.Ima pa 2300 in 44 je dolga.Je pa imela dihalno stisko tako,da prejema zdravila za pluča.
Očka je že tudi dobil ponudbo iz RK,da dobi pomoč.Tako,da katera še misli kaj pripeljat k Seven še lahko v petek pa se stvari prevzamejo pri njej.
Hvala zaenkrat vam javljam kako je situacija.

clock-img

31.01.2007, 11:55

clock-img

Anonimen

Ja pa postelco je tudi dobil in voziček prav tako ima obljubljen,da ga dobi.user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2007, 12:24

clock-img

Anonimen

Tako da bi še če katera ima potebovali le kakšna oblačila bolj topla za zdaj,ko je bolj mrzlo.Se mi je že ena javila,da pošlje kombinezonček.
Je pa že mama od punčke klicala naj prideta nazaj ampak je rekel ni govora.In patronažna sestra je že vse uredila glede zdravnika tako,da jutri že gre tukaj na kontrolo z njo.

< Sporočilo je popravil Alika01 -- 31.1.2007 12:28:48 >

clock-img

31.01.2007, 13:13

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Alika potem voziček ima, oz. ga dobi, se nama z Karin ni potrebno truditi?

clock-img

31.01.2007, 16:04

clock-img

Anonimen

Ne rabiš tia zdaj se trudit za voziček.Ga dobi od sosede.

clock-img

31.01.2007, 21:43

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

aja.a kar klicala ga je,da naj prideta nazaj.user posted image no upam,da ne gresta.tud če je ženska dobila poporodno depresijo,ne verjamemda je lahko depresija tko močna da zjaga svojega otroka!!!za to ni opravičila,kajti ravno sedaj punčka najbolj potrebuje njeno bližino...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

31.01.2007, 22:46

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Alika bom preverila kaj imam od moje punce  in ti pošaljem po pošti.Sigurno nekaj se bo našlo.

Najdojenček

clock-img

01.02.2007, 09:55

clock-img

Anonimen

Nima nobene depresije ne.Tolko lahko samo povem nebi se spuščala v detajle.

clock-img

01.02.2007, 16:08

clock-img

ehrenic

pencil-img

1

Pozdravljeni!
Sem postala pozorna na tole zadevo,pa ne vem če imate že voziček,imam še enega malo starejšega Hauk od rojstva naprej poleg je tudi zimska vreča,le na sprednjem loku manjla prevleka,drugač je pa čisto ok.Če bi prišel v upoštev mi sporočite prosim.Sem pa iz MB
lep pozdrav!user posted image

clock-img

01.02.2007, 17:32

clock-img

Anonimen

Ja voziček že imamo tako ,da vseeno hvala lepa.Mogoče pa bo rabil kdo drug.

clock-img

02.02.2007, 08:44

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Alika01 - Ali nam boš kaj poročala, kako je kaj z Enyo? In če mogoče še kaj rabijo?

clock-img

02.02.2007, 09:45

clock-img

Anonimen

Seveda bom poročala,ko kaj zvem.Dobila pa je že dosti vsega to kar je pri Seven se še odpelje tako,da upam da bo dosti.Hvala punce zaenkrat.

clock-img

02.02.2007, 21:26

clock-img

Anonimen

Ojej, sem šele danes videla tole temo in mi je kar za zjokat, kake "mame" imajo eni otročki.user posted image  Upam, da bo očka uspel vse urediti na CSD, pa da si ne bo slučajno uspela una ženščna izboriti kakega skrbništva, ker bo pomoje hotla nagajat.
Alika, kakšen € jima bo verjetno še prav prišel, stvari vidim, da ste že zbrale, pa tudi večinoma imam samo stvari, ki so jih že druge velikodušno prispevale. Tako da mi prosim posreduj TRR.

clock-img

04.02.2007, 22:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem