cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A bi se dalo nekak pomagat

clock-img

29.01.2007, 21:51

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

šele sedaj sem malo na računalniku in prebrala sem to žalostno novico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet,kako je lahko mati,svojo hči tako zavrgla.user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem sicer iz gorenjske in če katera zbira kaj tukaj naokrog z veseljem kaj prispevam. kar se pa denarja tiče pa bi ti lahko njega vprašala za številko računa in jo objavila tukaj na ringaraja in bi mi,ki smo iz drugega konca slovenije,pomagali tako,da bi kaj nakazali na njegov račun-malenkost je pa le malenkost.to se mi ne zdi tako slaba ideja!!!kaj mislite

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

29.01.2007, 22:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.01.2007, 06:09

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image lepo bagi.daj to     Seven,če zbira.za posojanje je pa takouser posted image user posted image user posted image ne poznaš jih pa nebi bila zato,da se nekaj posoja.tako,da bi samo tisto vzel kar je poarjeno.

clock-img

30.01.2007, 07:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.01.2007, 08:03

clock-img

Anonimen

No ja,če želiš.Bom ga vprašala,če bo hotel,da mu posodiš???Ti javim.

clock-img

30.01.2007, 08:29

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Na zasebnih sporocilih delim navodila kako me najti in moj naslov. Prosim pisite mi tiste, ki bi rade kaj dostavile!!

Jaz bom dala tetra plenicke, nekaj bombaznih krpic za umivanje in nekaj igrack. Ce uspem kaj prit do trgovine (Jakob je spet bolan in se Emo imam doma), bom kupila se kaksne plenicke za enkratno uporabo.

Gospa sem.

clock-img

30.01.2007, 08:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Seven, jaz ti bom po pošti poslala nekaj malenkosti (par cotik, krpic za umivanje, kakšno igračo, moram zdajle malo premetati otroško sobo).

Takole se zamislim, koliko imamo preveč. V vsaki taki akciji podarim cote in igrače, pa se mi do naslednje spet kaj nabereuser posted image . In to ob tem, da pravzaprav šparam še za naslednjega otrokauser posted image .

clock-img

30.01.2007, 09:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Takole, spakirala sem 12 bodijev s kratkimi rokavi (68, 74, 80), enega z dolgimi (68), ene male žabice, nekaj krpic, nogavičk in slinčkov, par igračk. Predvidoma bo poslano danes.

clock-img

30.01.2007, 09:16

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jancika super! user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

30.01.2007, 09:28

clock-img

Anonimen

Hvala vam punce.Jaz bom danes probala nabavit kakšno slikco od punčke in govorit z očetom.Je pa zelo vesel,da ste se odzvale in mu boste pomagale.

clock-img

30.01.2007, 10:49

clock-img

Anonimen

Prosim očkov naslov na ZS in št. TRR.

Nekaj pa se bo že našlo, ne?user posted image

Posteljnino imam in jo lahko odstopim 100%. Ostalo pa bom še poiskala. Pa kakšen pok plenic se tudi v kakšni omari skriva.

clock-img

30.01.2007, 14:42

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

hy,

sem našla tole na MON-u, sem pisala mail in čakam odgovor. če je iz LJ ga jutri Seven dobi, skupaj z mojim paketom.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=55&i=53163&t=53163

clock-img

30.01.2007, 14:48

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Tia74, super! user posted image user posted image user posted image

Aja punce, se nekaj. V cetrtek nas NI DOMA. Ema ima namrec MRi preiskavo (pod narkozo user posted image user posted image ) in bomo cel dan zdoma. Kar pa ne pomeni, da ne morete prinasati paketov. Samo pred vrati stanovanja jih boste pustile. Naceloma noben ne krade, ker tudi mi puscamo vozicke zunaj.

Gospa sem.

clock-img

30.01.2007, 14:56

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

seven, povej mi katero nadstropje si?

pa držim pesti za Emo in ji pošiljam enega velikega lupčka za pogum..

AJA, PA ŠE TO, ČE JE KATERA IZ LJUBLJANE IN SE JI DA DANES PRIPELJATI K MENI V VEVČE PAKETE ALI KARKOLI JE DOBRODOŠLA, JUTRI BO MOJ MOŽEK VSE ODPELJAL K SEVEN!!

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.1.2007 14:59:56 >

clock-img

30.01.2007, 14:59

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pritlicje. Blok ima samo pritlicje in prvo nadstropje. Na zvoncu je smrtna glava narisana in pise: "Dragi gosti, prosim ce ne zvonite! Imamo majhne otroke in HUDEGA psa!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

30.01.2007, 15:00

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

HEHEHE... in pes je kdo?

clock-img

30.01.2007, 15:01

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pes je moja psica Onyx. Tako huda, da bi lopovu pomagala odnasati robo. user posted image user posted image Mesanka z labradorcem. 

Gospa sem.

clock-img

30.01.2007, 17:42

clock-img

Anonimen

Punce jaz sem danes že nekaj poslala k njemu.Imam sliko vendar je problem  v tem,ker je ne vem prilepit???Dajte ena,ki ve naj mi pišpe za zs.

clock-img

30.01.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Punce kaj pa ima katera posteljico mogoče viška????Dajte povejte kaj vse imate kaj ste poslale oziroma boste?????Ker,če se seven strinja bi v petek nekdo šel po te stvari k njej.

clock-img

30.01.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

No pa ti je uspelo.Se opravičujem,ker se bolj slabo vidi ampak nimam skenerja pa sem sliko kar z kamero slikala.Tako,da boste videla za koga se zbira.Tukaj je bila še v inkubatorju na intenzivni.Moram vam še povedat,da lepo napreduje ima kar štiri kile in nekaj.Za njeno starost ima kar precej.

clock-img

30.01.2007, 20:46

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Katero velikost oblačil potem nosi mala?

clock-img

30.01.2007, 20:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image po resnici povedano nevemuser posted image user posted image danes sem ji poslala od 54 dalje in malo večje bodije ,par majčk,kapico ,copatke.točne št.pa nebi vedela je že dolgo tega kar je bil moj dojenček.saj jutri grem tja,da jo vidim in vprašam očka.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Mogoče neumno vprašanje, ampak, saj ne more deklica nostiti št. 46, če ima štiri kilograme?

clock-img

30.01.2007, 20:54

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Polona ima prav. Puncka zdaj verjetno nosi stevilko 62. Toliko je nosila namrec moja Ema, ki je tehtala slabe 4 kg.

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem