cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A bi se dalo nekak pomagat

clock-img

29.01.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Samo sprašujem zaenkrat.Ker tukaj nedaleč od mene je moškega nagnala žena-no nista bila poročena.Ampak ni nagnala samo njega tudi deklico,ki je stara dva meseca in povrh vsega še nedonošena.Vem pa,da ta človek nima nič za otroka.A bi se dalo nekak pomagat?Moram pa prej vprašat njega,če lahko in kaj rabi.Prvo vas samo vpršam,če bi bile pripravljene pomaga z otroško opremo pač.???

clock-img

29.01.2007, 10:48

clock-img

rija

pencil-img

15589

Pa kaj si ti norauser posted image  Kaj takega.....a otrok je tudi njen?

Ja, definitivno ga prej vprašaj, če rabi kaj.

...vox populi...

clock-img

29.01.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

A ti to resnouser posted image

Pa kaj pa dogaja tej ženskiuser posted image user posted image

Najboljš da vprašaš ja in sporoč kaj se bosta zmenila.

clock-img

29.01.2007, 10:51

clock-img

Anonimen

Ja njen je ja.In je nagnala kar oba.Pa še od začetka niso vedeli,če bo sploh punčka preživelauser posted image user posted image user posted image zdaj pa,ko je prišla iz bolnice ju je nagnala,češ naj jo kar ima.Ima pa še ona dva otroka pri sebi.Z drugim ne z njim.user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2007, 10:52

clock-img

Anonimen

Bom ga jaz vprašala čimprej,ko ga vidim pa bom videla kaj bo rekel.Vem pa,da nima nič.

clock-img

29.01.2007, 10:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz bi jo prijavila na CSD, ker to je pa že zanemarjanje otroka! user posted image user posted image user posted image

Hudič babji, ta si ne zasluži, da sonce nanjo sije user posted image user posted image

Daj mi njen naslov na ZS, mam neke veze gor....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 29.1.2007 10:53:21 >

...vox populi...

clock-img

29.01.2007, 10:54

clock-img

Anonimen

user posted image  Pa sej to ni normalno.
Nimam besed zanjo res ne. Take ženske nebi smele nikol v življenju slišat besede Mama.user posted image

Sam neki mi je padl na mislel: kaj pa če je v kkšno depresijo padla?

K jst res ne morem verjet da je nekdo tako brez srca.user posted image

clock-img

29.01.2007, 10:56

clock-img

Anonimen

Saj depresijo mogoče ampak že prej ko sta bila skup ga je večkrat nagnala pa je bil tak nor,da je šel nazaj,ko ga je klicala.No mogoče bo ga zdaj tudi klicala nazaj nevem no.user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2007, 10:57

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Groza!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz mislim, da ima ženska hudo poporodno depresijo in bi jo morali spraviti v bolnico na zdravljenje, ker se bo še fentala. Pa taka ženska ima še dva otroka pri sebi?!?!?!!?!!? Hitro javi na socialo.

clock-img

29.01.2007, 10:58

clock-img

Anonimen

Bom se pozanimala pa vam javim kako in kaj,če ste pripravljene pomagat.

clock-img

29.01.2007, 11:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Groza, kaj zopet tukaj berem.
1. Žensko oz. situacijo prijavit na CSD in to takoj, brez čakanja, da se ne zgodi še kaj hujšega.
2. Če je situacija grozljiva, jo bo mogoče kdo od CSD poslal h kakšnem psihologu, da vidijo v kakšnem stanju sploh je. (depresija ali kaj drugega). saj sama ne bo hotela iti.
3. Pa tudi za druga dva njena otroka je takšna situacija vse prej kot prijetna.

Nič čakat in organizirat tukaj na RR-ju, najprej obvesti CSD, potem lahko kljub temu še tukaj pomagamo. Trenutno gre za problem 5 ljudi(2 odraslih in treh otrok).

Ajde, ne razočaraj me, kljub zateklemu obrazu..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.01.2007, 11:05

clock-img

Anonimen

marogica bom videla še danes kaj in kako je na stvari in vam javim.glede csd-ja pa je tako ona je v mariboru doma.moram prej z njim govorit,da nebom česa kriva.naj potem raje ima punčko on kot pa da mu vzamejo na csd-ju.

clock-img

29.01.2007, 11:17

clock-img

Anonimen

Sem zdaj zvedela,da ima zaenkrat posteljico sposojeno za drugo pa še zvem,ker sem se pogovarjala z njegovo svakinjo.Ga bo ona vprašala kaj rebi,če bo sploh hitel kaj imet in vam povem v toku dneva.

clock-img

29.01.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

In kako bi to sploh izpeljali in organizirali.Nimam pojma o tem???Se javi katera,če bo trebalo da mbo to izpeljala in zbrala potrebno????

clock-img

29.01.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

Ko pa moški zapusti otroka pa ga nihče ne prijavi na CSD?user posted image

clock-img

29.01.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

Nevem zakaj bi prijavljali na csd,će se je odločil,da bo jo imel on????Meni se zdibrezveze nekaj takega.Da še potem ubogo deklico izgubi on???Mala se še zdaj baje nebi niti rodila saj je rojena v šestem mesecu.Ampak je lkepo napredovala in so ju izpustili iz bolnice.

clock-img

29.01.2007, 11:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Alika01

Nevem zakaj bi prijavljali na csd,će se je odločil,da bo jo imel on

Zaradi razmer, v katerih se je ta družina znašla.

Torej oče sam z dojenčkom. Ima službo? če jo ima, si bi lahko zrihtal porodniško ali ga bodo vrgli iz službe, če je nima, pa da se na CSD pozanima, kakšne so njegove pravice.....pa kaj vem še...
In če je ta ženska vrgla njega ven-prva reč. da pa je vrgla še dojenčka zraven, to pa ni več hec, pa tudi normalni ni.Kje pa bo stanoval, ima možnosti ali bo na cesti????

In kako dela s svojima otrokoma, če ji je že za dojenčka bolj mao mar???

To je v bistvu kompleksna zadeva, ne pa samo zbiranje stvari za dojenčka

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.01.2007, 11:53

clock-img

Anonimen

Ja za te zadeve glede porodniške bo moral sam uredit.Je pa doma pri mami svoji.

clock-img

29.01.2007, 12:13

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

z njim govori in naj on gre na CSD, če ne zaradi drugega: kaj, če si ženska premisli in odpelje deklico nazaj. bo on lahko po trepalnicah skakal, pa bodo dete dolelili takšni materi. če prijavi na CSD, je ne bo mogla dobiti kar tako nazaj.

in ja, meni se tudi zdi huje, če dojenčka zapusti mati, kot pa oče, ker je pač novorojenček veliko bolj odvisen od mamice kot pa od očeta, sploh če mati doji (ok, v tem primeru gotovo ne). seveda to ne pomeni, da novorojenčku pri očku ne bi moglo biti dobro. v tem primeru definitivno bolje, kot pri materi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

29.01.2007, 12:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ženska definitvino rabi strokovno pomoč. če pa nima poporodne depresije, pa ni vredna besede mama.

clock-img

29.01.2007, 12:21

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Ojojoj, sploh ne morem verjet, da se kaj tacga res dogajauser posted image .
OK, ampak roko na srce...za malo bo pa dolgoročno sigurno bolje pri očetu, kot pa pri taki mami. Se mi zdi, da ni hujšega kot to, da te zavrže lastna mati. Jaz vseeno mislim, da je nekaj z njo HUDO narobe, da normala mama česa tacga ne bi bila sposobna narest.

Alika, veš da če pride do tega, da na nas lahko računaš! Uboga mala punčka!

Marcel in Zarja

clock-img

29.01.2007, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2007, 12:44

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Jaz se tudi pridružujem predhodnicam, ki mislijo, da boleha za poporodno depresijo. Potrebna je zdravljenja. Csd je vsekakor treba seznanit s to situacijo, če zaradi drugega ne že zaradi tega, da se uredi skrbništvo. Naj mu ga podpiše, če noče skrbe za njo. Sicer si jo bosta podajala kakor žogo in najbolj bo trpel otrok. Če se je tolikokrat že premislila,se bo še tokrat. Pa še lahko se zgodi, če ne bo vse črno na belem, da ona za malo uveljavi otroški dodatek.

clock-img

29.01.2007, 12:52

clock-img

Anonimen

Saj depresijo mogoče ampak že prej ko sta bila skup ga je večkrat nagnala pa je bil tak nor,da je šel nazaj,ko ga je klicala.No mogoče bo ga zdaj tudi klicala nazaj nevem no.

Ta ženska se nikoli ne bo poboljšala, ker ga ima že ves čas podrejenega. Ne morem verjet, da obstajajo take ženske-MAMICE.user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2007, 14:30

clock-img

iva01

pencil-img

961

Ta tip naj gr čim prej na csd, da si zrihta otroški dodatek in vse ostalo kar mu oziroma kar pripada otroku ki živi v enostarševski družini, pa tud zato da pove kaj se je zgodilo, ženska ni čist normalna, lahk si zmisli da je on otroka na silo od nje odpeljal potem pa bo res brez otroka ostal, sej ni panike če bo otroka vzgajal sam, hvala bogu da ma bogo dete vsaj enega kolkr tolk pametnega starša.
KAr se tiče pomoči, iz moje strani ni panike,sam pove naj v kakšni obliki bi mu najbolj pasal, se bo že nekak zbralo to kar rabi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem