dobro jutro....
jaz ne bom nič prehitevala, vas mirno vse spustim pred mano
čeprav je zadnje dni tudi meni začelo presedat vse skupaj... ne morem spati, ne morem sedeti, boli vse, nogavice si težko obujem, striženje nohtov na nogah je misija nemogoče....
martinščica, čestitke za obvladovanje diabetesa in ugoden nakup, s temi cenami so pri nas čisto poblazneli... naj samo povem, verjetno tudi vas zanima, sangenic koš za plenice tommee tippee v BC stane 52 € (zdaj je neka akcija za 32 €), v müllerju je redna cena 19,90 €....
pa še čestitke tvojima , lepo napredujeta.... in seveda za sobico... kako vas rada berem, ko pišete o opremljanju sobic, pri meni je namreč sploh vprašanje, ali nam bo uspela selitev do poroda....
glede injekcije za pljučka: v sredo smo bili na UZju, kjer je G ugotovila, da ima A manj plodovnice (je rekla MANJ, ne malo) in je začela premišljevati, ali naj me pošlje po injekcijo ali ne... potem mi je izmerila MV, 3 cm in zaprt, pa je rekla, ne, gospa, s takim MV boste že zdržali do ponedeljka (polnih 35 tednov), od tedaj pa injekcija tako ali tako nima več učinka....
skye, tvoji princeski bosta pa kar počakali PDP, a kako?