cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MINI BIKINI(15) VITAMINSKI DAN-18.1.07

clock-img

18.01.2007, 20:24

clock-img

Anonimen

Zdaj me pa svinsko glava boli in to se mi dogaja na vsak sadni dan.


to je mene tud na sadni dan, ampak danes sem si za kosilo skuhala eno zelenjavno juhico, pa me nič ne boli glava.
Za zajtrk sem pojedla banano, kosilo je bila juhica, popoldne sem pojedla še eno banano in za večerjo pomarančo.

Komaj čakam jutriuser posted image

clock-img

18.01.2007, 20:31

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Komaj čakam jutriuser posted image
 
               user posted image  user posted image    jaz tudi ninny user posted image  user posted image  user posted image



_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

18.01.2007, 21:38

clock-img

Anonimen

Ne, triša, samo na čebuli za na sadno-zelenjavni dan.

clock-img

19.01.2007, 06:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

evo se mene...ker pozimi nimam sadnih dni, sem pa zato bolj zelenjavna..zato sem se tolazla z zupco...pa sem kar pridna...cutim,da je odpadlo se neki od mene :)user posted image

clock-img

19.01.2007, 07:50

clock-img

njelci

pencil-img

283

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Njelci, ful dobro, da si si zastavila dolgoročno. Jaz imm tudi veliko preveč kg in bom tudi dlje časa hujšala. Ja, bi bila vesela gesla za tvoj album. Če si tako prijazna, mi lahko pošlješ geslo na ZS. Drugače pa sem jaz tudi že večkrat začela s to dieto, a nisem zdržala do konca. No, tokrat je moj namen, da vztrajam. Vem, da bo še kriza, a verjamem, da bom zmogla in mi je ful fajn, da tko na forumu hujšamo skupaj, da človek dobi malo spodbude.

Tudi jst sm mela podobne probleme, sm se lotila pa do konca nism prišla, al pa sm takoj po koncu kakšne diete začela nazaj "žret" po domače in dobila vse kg nazaj gor oz še kakšnega več user posted image  lani pa sm si zastavila malo drugače...najprej sm začela hujšati v šoli hujšanja  s CINDI programom...tam sm izgubila dobrih 5kg v treh mesecih, po koncu pa so kg lezli počasi nazaj gor...in spet sm bla razočarana v nulo...potem mi je najboljša prijateljica povedala za ta forum in skupaj z njo  smo začele hujšati z bombami in že v času tega hujšanja mi je v glavi naredil en klik, naredila sm načrt za daljše hujšanje-  najprej bombe, potem 3  mesece pavziranjam nato nazaj 3 mesece z mačkami, potem 3 mesece pavze, ki pa sm jih prekinila predčasno in se pridružila vam mini bikinkam...sm tolk padla v to hujšanje, da mi sploh ni problema nazaj držat diete.... no za moje "rezultate" sm vam že povedala...res da sm bla na začetku mal razočarana ker je šlo samo tako "malo" dol potem pa sm spoznala da je to recept do uspeha...ker še po vsaki dieti, kjer sm šla ful hitro dol sm dobila vse nazaj še z dodatki.... je pa res da se vsake tolko časa v času diete tudi kaj pregrešim, in če je ta pregrešek konkreten naslednji dan popravim  z sadnim dnem al pa vodnim, tako mi je lažje zdržat 3 mesece  

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem