IZVIRNO SPOROČILO: raho
Pri nas je tako... Otroka pa pred spanjem ne nameravam tako mučiti, da bo jokal zaradi tega, ker sva se pa sedaj z mojim odločila, da mora zaspati sam. Kakor smo ga navadili, takšnega imamo .
To z jokom pred spanjem se mi zdi enostavno preveč travmatično.
Ampak sem pa že nekje zapisala, da sem kot vzgojitelj svojega otroka popolnoma odpovedala in da sem preveč popustljiva mati.
Tudi jaz sem ubrala drugačno metodo.
To da se otrok joče da zaspi j emeni mučno pa še poslušam jo zelo težko.
Kakor sem jo razvadla tako jo bom odvadla ampak ne z jokom po pol ure in ne vem kaj še.
Moja je stara 1 leto in ker je že težka za po rokah guncat, namreč tako smo se do nedavnega mi uspavali.
Jaz sem ubrala drugačno pot.
Nikoli res nikoli ni prespala v najini zakonski postelji, od rojstva spi v svoji postelji, na to sem ponosna da sem vedno vstala in jo položila v svojo pojstlo.
No pa sem potem zafurala ker sem jo začela cincat na rokah da sem jo uspavala in tako je bilo do treh tednov nazaj.
Sedaj jo dam spat tam okrog 5 popoldne spi ene pol urce do 45 minut in se zbudi in potem skupaj letamo po bajti, se igramo, upijemo, jest lahko opravim use kar mam za nardit in hvala bogu ni tečna
,ker se ati z njo ukvarja če moram jaz še kaj polikat ali kaj podobnega. No in z mojim dragim jo pustiva tok časa pokonci dokler sama ne pokaže da je zaspana.
Potem gremo umit zobke, oblečt u pidžamo, zaželimo lahko noč, ona pomaha papa in gremo v spalnico.
Jo dam v posteljico, midva v svojo postlo ati ugasne še lučko in v roku 15 minut vsi trije spimo kot hrčki
. Ati še prej.
Ura pa je ponavadi 10 ali malo čez. Tako da tudi midva običajno takrat že spiva.
No tako sem jo jaz navadila da sama zaspi, brez kakršnega koli mučnega joka.
Lepo se imejte.