Sedaj bom pa še jaz napisal nekaj besed,kar se je v resnici dogajalo v naši družini
Namreč ta članica tega foruma.,oziroma te teme macka1978 je moja sestra!!!
Zelo kmalu po moževi smrti(naj počiva v miru),je že začela hodit s tem partnerjem,kateri pa je že prej zahajal k njim domov,namreč bil je sodelavec moje sestre v prejšnji službi in spoznal se je na računalnike.Tako da jima je,ko je bil še njen mož živ,rihtal računalnik in tako sem ga jaz spoznal.Nikoli pa se nisem mislil da bosta takoj po moževi smrti prišla skupaj.Ker za moje pojme ni normalno,da človek pokoplje svojega partnerja in takoj v roku parih mesecev gre k drugemu!!!Kaj pa žalovanje?Sedaj se sprašujem ali si ga sploh kdaj imela v resnici rada?
Vsaj skrivala bi pred tastom da imaš drugega,ampak ne,vozila si ga k sebi domov,seveda da ni bilo tastu všeč!!!
Sestra!!Napisala si veliko laži!!!
Tast te sploh ni vrgel ven,ampak si ti lepega dne pobrala kovčke in otroke in šla živet k njemu,ker si previsoka gospa,trmasta in kdo bi ti sploh solil pamet,a ne?,ampak v resnici smo ti vsi samo dobro želel.
Ampak ne,zapičla si si v glavo tvojega partnerja in zavrgla vse,starše,mene in vse ki so ti bili najbližji,sedaj boš zavrgla otroke ,samo da boš z njim!!!Odpovedala si se nam
Tudi najini mami si rekla,da se rajši odpoveš otrokom kot pa njemu,res žalostno.
Sploh nevem kaj se je zgodilo s tabo,pa tako vredu sestrica si bila,katero sem zelo imel rad in še vedno te imam!
To pa si pozabila napisat,da je tvoj partner tepel tvojega lastnega sina in ti si mu še pri tem pomagala.Ali je to normalno,da nekdo tako pretepe 5 letnega otroka,da je ta po celem telesu v modricah in vleče za sabo svojo nogico in ti si to mirne vesti gledala.Tepel ga je z pasom da je imel otrok po obrazu polno prask!Zavedam se da je otrok v takih letih,ki je polen energije,res je malo problematičen,on je pač hiperaktiven otrok,kateri ne more biti primiru,ampak zaradi tega se mu ne moreš odpovedati.Seveda,tvoj partner ne trpi tega da mu otrok skače po glavi,ker pač on je imel tako otroštvo,da ga je oče maltratiral in zdaj hoče to prenesti na otroke,ki v resnici sploh niso njegovi.Oba otroka sta psihično tako maltratirana,da v vrtcu sploh ne jesta,nečak razmišlja da bi pobegnil od doma,grozljivo kaj se dogaja!Nečak sploh ni ljubosumen na očima in ne moreš se zgovarjati na to,da je zaradi tega problematičen.Ves problem dela samo tvoj partner in zaradi tega sta oba otroka zmedena in psihično raztresena.Normalno da je nečak raztresen,ko pa si takoj po očitovi smrti pripeljala drugega,saj otrok rabi še dlje časa da preboli to izgubo,saj je dovolj star da se tega zaveda in zelo pameten otrok je,ampak tudi zaradi tega ti ni delal problemov.Iskal je samo pozornost,katero pa si ti raje namenila svojemu partnerju!!Potem pa se sprašuješ,zakaj sta otroka problematična
Ko sta bila oba otroka pri nas na počitnicah,sta bila normalna,razigrana,kar je normalno za ta leta, nista bila problematična.Ampak zgleda,da sta problematična samo v tvojih rokah in rokah tvojega partnerja.Sram vaju je lahko da se tako grdo spravljata nad njima.Otroka nista nič kriva,ne moreš pa jih dati kar od sebe ko postaneta problematična.
Ampak najbolj žalostno pa je to,da kljub temu,kar se dogaja,socialna ni nič ukrenila,ampak je na strani matere!!!
Kje je tukaj pravica v tej državi???
Tako da imamo zvezane roke,otroka pa trpita pod tujo streho
Trudimo se na vse načine da bi rešili otroke tega pekla,ker si zaslužita normalno,mirno otroštvo,kot si ga zasluži vsak drug otrok.
< Sporočilo je popravil Skrbnik -- 7.2.2007 20:04:11 >