Predstavljaj si, da si ti v tvoji glavi želiš npr. parfum in to že kar nekaj časa. To si tudi nakazala možu. On pa ti kupi najnovejši "hit" Prila, da bodo tvoje rok res zaščitene pred vodo in pranjem posode. In res je mislil nate in res je mislil dobro. Ne vem no, jaz bi bila resnično razočarana.
Da ti bo lažje vzami za primerjavo nekaj kar si resnično želiš, da boš razumela, zakaj in kako to boli.
Punčka si je najbrž res želela tega baby-borna-se grem stavit, da je gnjavila doma, da je hudo, pa še vse ostale v vrtcu ga najbrž imajo. In ona dobi krilo, za katero se ji trenutno fučka, pa neke lončke, s katerimi si najbrž nima nič za počet, ker ima sigurno doma že svojega. Pa ne me narobe razumeti-to so lepa darila, vendar za to delklico v danem momentu pač niso.
Mene moja mama, obe sestr in prijatelji(s katerimi se obdarujemo) vedno vprašajo, kaj si trenutno oba želita oz. kakšen je trenutni "trend". S tem olajšam njim izbiro v tej poplavi možnosti, pa še otrok dobi resnično tisto, kar si želi. Pa če jo uniči še isti dan-.to je njegov problem. On je dobil
željeno igračo. In to je bistvo tako majhnih otrok.
Se pa strinjam z eno, ki je napisala, da si npr. deklica želi oblačila(npr. krila, majčke...) Potem je pa to seveda nekaj drugega, saj si je to stvar želela.