cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zlato moje

clock-img

03.12.2006, 14:57

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Rečem lahko le moje iskreno sožalje.user posted image Upam, da drži tisti rek, da čas zaceli vse rane.
Drži se!user posted image

clock-img

06.12.2006, 10:35

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najdojenček

clock-img

07.12.2006, 12:06

clock-img

Anonimen

Svet je res krut, do tistih, ki se iskreno ljubimo/-jo,... iskreno sožalje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Poznam tvojo bolečino, čas jo bo omilil, izbrisal pa nikoli user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

08.12.2006, 21:00

clock-img

Wilson

pencil-img

62

O, draga moja ! Tudi jaz na žalost poznam tvojo bolečino. Ob branju tvoje zgodbe mi je postalo tako težko pri srcu in spomini, ko sem jaz pred 11. leti preživljala to kalvarijo so se zopet prebudili. Tudi moj je imel nesrečo, umrl je na njegov 26. rojstni dan, zraven njega pa še 17. letni fant.  In tudi midva sva imela načrte. In prvo leto po smrti je bilo najtežje, vsak dan sem hodila na grob in si želela, da se ne bi nikdar rodila. Bilo je res grozno!
Pa vendar nisem obupala! Sedaj sem srečno porečena s krasnim moškim in ponosna mamica moji 2 leti stari hčerkici. In, ko sedaj pogledam nazaj, bi mi bilo zelo žal, če se ne bi nikdar rodila, saj sem našla veliko srečo v življenju. Čeprav sem bila takrat prepričana, da se ne bom nikdar več smejala.
Želim ti povedati to, da ko boš pripravljena si dovoli dati novo priložnost, ne zapri se vase. Saj tisti pregovor, da nikdar ni na svetu, samo ena oseba za enega, še kako drži. Pozabila pa ga ne boš nikdar, jaz še zmeraj hodim prižigat svečko. In srečna sem, da je bil ravno on moj user posted image ,in upam, da sem ga tudi jaz osrečila.
Mlada si še in še vse je pred teboj. Življenje zna biti res kruto, pa vendar je edino kar imamo. Želim ti veliko sreče!! LP

clock-img

10.12.2006, 20:37

clock-img

til

pencil-img

574

Iskreno sožalje tudi iz moje strani user posted image

_____________________________

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

11.12.2006, 11:59

clock-img

abergle2

pencil-img

43

tako zelo dobro te razumem, ljubica. Jaz sem izgubila moža v prometni nesreči, po 17. letih sreče. Ostali sta mi dve neskončno žalostni punčki, cel kup dolgov in ubijajoča bolečina v srcu. Zdaj je od tega 2 leti in pol in še boli. Živim naprej, punce sta se pobrale (takrat sta bili stari 9 in 13 let). Ampak spomini so še živi. Pogrešam najine pogovore, navezo, zaupnost, varnost, ljubezen, najino vesolje...... Verjemi, po bolečini ob izgubi, pride jeza. Po jezi pride žalost. Toda ljudje smo tako vzdržljivi - prenesemo še tisto, za kar mislimo, da ne bi mogli prenesti. Zmogla boš, vem, da boš. Zdaj pa se kar prepusti solzam in naj boli. Samo tako boš vse dala iz sebe. Ne poskušaj biti močna in pogumna sedaj, ko si zlomljena. Za moč in pogum bo še čas. Zdaj bodi žalostna in samo tako boš prebolela. Srečno.

_____________________________

shit happens....mostly to me so don't worry. ninny

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem