cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hrani) ?

clock-img

17.03.2007, 08:26

clock-img

s.

pencil-img

639

Jaz pijem borovničev sirup, ki vsebuje veliko mineralov in vitaminov. Odličen za nosečnice in tiste, ki veliko športajo in tiste, ki so non stop bolani.

clock-img

21.03.2007, 09:51

clock-img

Anonimen

poliko, paštete, sendviče, - najljubši vitaminiuser posted image

clock-img

25.03.2007, 23:22

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kaj pa ELEVIT in TIFOL?? Lahko to dvoje skupaj?

Zakaj pa? Po ameriških smernicah je 0,8mg priporočljivo za nosečnice in čisto dovolj (v Tifolu je torej samo polovica priporočenega odmerka). Jaz vzamem en Elevit na dan, presežek folne pa itak dobim z redno prehrano.
Sem se že v prvi nosečnosti zdravo prehranjevala, pa sem imela ves čas slab hemogram. Tokrat pa je ob Elevitu kri super!

clock-img

26.03.2007, 15:38

clock-img

and_a

pencil-img

4

kaj pa natal aktiv ste že poiskusile

clock-img

26.03.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

Ja jaz sem ga pila do danes, zdaj pa mi ga je zmanjkalo. Super stvarca. Se mi zdi da je tko naravno. Ti kar priporočam malo kot dodatek. Sicer meni nič ne manjak pa sem si vseeno to kupila kot dodatek, ker je res iz samih takih naravnih sokov. Maš pa v akciji v dm-u z baby bonusom.

clock-img

03.05.2007, 12:12

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ja, tale zadevca od hipp-a je res super! Priporočamn vsem, pa še okusna je (vsaj meni). Sicer so pa od hipp-a stvari itak najbolj kvalitetne na tržišču, kolikor sem uspela pobrskat.

clock-img

05.05.2007, 11:59

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

b kompleks, tifol, magnesol

clock-img

09.05.2007, 16:08

clock-img

kuan

pencil-img

4

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če pozna katera tablete Centrum Materna? Sama imam te in CentraMed Mami pa ne vem katere naj jemljem tudi v bodoče, katere so boljše?

clock-img

09.05.2007, 18:37

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz še sicer nisem noseča, a računam na to da bom kmalu, zato sem v lekarni hotela kupiti Elevit, pa ga ni bilo na tržišču, baje da bo ta mesec spet(še nisem šla vprašat) in mi je farmacevtka predlagala centrum materno, samo jaz centrumovih vitaminov nisem nikoli dobro prenašala, zato sem se odločila za centramed mami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

10.05.2007, 10:22

clock-img

matja

pencil-img

26

Jaz pa spijem vsako jutro pol litra svežega zelenjavnega soka- korenje, kumara, zelena ali koprive ali regrat ali katerakoli temnolistnata zelenjava poleg korenja, ki je osnova. V dveh prejšnjih nosečnostih nisem uživala nobenih dodatkov, tudi folne ne. No, zaenkrat je bilo vse v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem