hodi, ker sem ji hotela omagočiti družbo vrstnikov. ne hodi namreč v vrtec. ker jo želim postaviti v neko socializirano okolje, ker je ne želim osamit. po njenem bi bili skos notr med knjigami in pred tvjem. mislim da to ni ravno okej ali pač?
Ko so te spljuvale ženščine
Jst te pa štekam.SPloh po tem, kar si napislaa zgorej.Tut pri nas Tia hodi 2 x na teden na telovdbo, na ure pravljic, na otroško matinejo, pa še kam..seveda zato ker ne odi v vrtec.
Imeli smo sicer ene 2 izpada, ampak, pri nas je bila želja po ponovnem obisku telovadbe večja.Tako da enkrat va se sred telovadbe odpravle domov, ker se mi ni dal ukvarjat z njo.Pa je hitro poštudirala, da se ne bom hecala.enkrat opozorilo, pa mogoč še 2 x, potem pa domov.Brez veze v nekaj jo silt, če ji ni. Od tedaj je ljubi mir, ful sodeluje, sedaj pa ko je zvedla, da bo nastop, se pa še bolj veseli, ečporv pomoje se ji sanja ne kaj to pomen
Aja v glavnem, ena stvar je k sm jo jaz opazla. Mi smo skoz hiteli na telovadbo pa z nje, ker se je Gal še dojil. Sedaj ko ni panike, pač poje mal sadja al pa kej, je pa vse ZELO počas. V miru.In njej to paše. Ne mara stresa in hitrice.
Poizkusi.
Vse ful počas. Tm bodita 15-20 min prej.pa tut dm ne hitita preveč. Ta čas nej bo samo njen!Naj uživa v njem, tako kot "počas gleda risanke, in knjigice"
Brez veze da ti solim pamet tko kt ostale, da je en silt, pa bla, bla bla.....Jaz sem živce zgubila, k mn je ena na telovadbi že v tretjo rekla, nej jo pustim letat kot ovco po telovadnici.Veš da otroc to kuj zaslutjo, da nekdo z njim drži.Je letala še bl...pa sem pol tapru tršic napovedala ta svoje(da je pač ona tu, da se navadi vrste-to da je nekdo enkrat pred njo, včasih pa je nekdo za njo, in da je neko pravilo, da kdor prvi pride, prvi telovadi.In da bo doma letala kot ovčka, tu bo pa delala po pravilih, ki se jih držijo drugi otroci, in ki bi jih že poznala, če bi bila v vrtcu.Sem v sekundi mela mir pred obema. Tia k je vidla da sem se zoperstavla tisti osebi, k je zagovarjala njeno brezglavo tekanje, pa še una, k je požrla vso pamet sveta).Od takrat OBE LJUBIVA TELOVADBO in problemov več ni. Je pa res da je to njen čas, brez hitrice, naglice, ipd....
Mogoče ti bo pomagal...mogoče ne..poizkusit ni greh!
lp
< Sporočilo je popravil pupic@ -- 14.12.2006 15:41:26 >