cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ajša,Luša in...

clock-img

07.11.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

Cestitke se tukaj user posted image

clock-img

08.11.2006, 08:18

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Še od mene iskrene čestitke in čim lepšo nosečnost. Še v naprej bom veliko mislila na vas. Držite se in se še kaj javi.

clock-img

08.11.2006, 08:54

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Kako me je razveselila ta novica.Nataša iz vsega srca ti želim.
zdravo in srečno nosečnost in zdravega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2006, 10:21

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Hvala za vaše čestitke ,sicer pa nimam kaj drugega rečt le ZLATE ste(Zlati -tudi fantje so med nami) in zagotovo vem ,da ko bo tako daleč ,bodo se vam pestke užgaleuser posted image user posted image user posted image

pa lep dan

clock-img

08.11.2006, 11:15

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Iana38 mislim nate in ne bo dolgo ,ko boš tudi ti povedala prelepo novico.Vem ,da boš!!!

clock-img

08.11.2006, 15:15

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Jupiiiii,čestitke vsem skupaj! Zdravouser posted image inzdravegauser posted image  ali pauser posted image user posted image .

clock-img

08.11.2006, 16:29

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke....

Vem da bo vse ok... držimo pestke za vas.

clock-img

09.11.2006, 13:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

Bravo, bravo, bravo !!! user posted image user posted image

Ful sem vesela za vas, čestitke za nosečnost in čestitke za pogum user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

09.11.2006, 18:49

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Iskrene čestitke!

Sem se kar razveselila, ko sem videla, da pričakujete novega člana!

Držim pesti, da bo vse vredu!

clock-img

10.11.2006, 06:42

clock-img

sarasas

pencil-img

4

Čestitke tudi z moje strani. Želim vam vse najboljše, predvsem zdravega otročka.
Tudi mi pričakujemo drugega (AC pokazala normalen kariotip), potem ko že imamo čudovitega 2 letnika z DS. Torej, pogum in sreča bo na vaši strani!
LP

clock-img

10.11.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

Uuuuuuuuu, to pa je takoooo lepa novička, da mi grejo kar solzice user posted image user posted image user posted image .

Lusa, lepo nosečnost ti želim in se veselim z vami user posted image

clock-img

10.11.2006, 14:38

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Lusa iskrene čestitke in veliko sreče in predvsem zdravja tebi in anglečku v trebuščku in da bo luša dobila sestrico ali bratca ki se bo igral z njo.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

11.11.2006, 10:08

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Ja super! user posted image user posted image  Želim ti vse, kar so napisali moji predhodniki tukile gor.

clock-img

11.11.2006, 12:47

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

čestitam in želim samo ZDRAVJA...za srečo pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

Lepo user posted image .....user posted image

clock-img

12.11.2006, 21:41

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Čudovita novica!

Iskrene čestitke in veliko dobrih misli ti pošiljam.

LP

Pi-kica

clock-img

12.11.2006, 21:44

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

iiiiiiiiiiiiiiiiii čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

13.11.2006, 14:39

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

user posted image user posted image user posted image  Čestitke še od mene. Iz srca želim velikooooooooooooooo zdravja vam vsem in prihajajočemu user posted image .Velikokrat pomislim nate in tvojo Lušo in  user posted image  Ajšo.

clock-img

14.11.2006, 16:52

clock-img

Teja N

pencil-img

559

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iz vsega srca čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ni važno, kaj bo, samo naj bo zdravo!

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

15.11.2006, 17:35

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Waw!!
Čestitke, pa res vam iz srce želim čim več zdravja!! Vsem 4!! Ful lepa novica!!!

clock-img

15.11.2006, 22:11

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

ČESTITAMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image  - zdej  pa samo mirno nosečnost, pa ZDRAVO bebico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To je pa res lepa novica.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

16.11.2006, 17:52

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čudovita novica,želim ti lepo nosečnost!!Čestitike še enkrat!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

16.11.2006, 18:56

clock-img

Disney

pencil-img

528

Čestitke tudi od mene,lepo nosečnost in veliko zdravja!!! user posted image

clock-img

16.11.2006, 21:35

clock-img

Polly

pencil-img

171

Čestitam!!!!
Želim ti isto kot moje predhodnice; lepo in mirno nosečnost, predvsem pa čudovitega user posted image !!!!!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

18.11.2006, 16:25

clock-img

žmož

pencil-img

420

Zelo sem vesela za vas, želim ti, da bi bilo vse v najlepšem redu.
Moram pa rečt, da sem bila prav šokirana, ko sem po nekaj mesecih brez interneta hotela preverit, kako je z malo Ajšo, in ugotovila, da je na mojo veliko žalost Ajšauser posted image . Iskreno sožalje.

clock-img

20.11.2006, 13:21

clock-img

urši*

pencil-img

1037

user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo nosečnost in eneo zdravo pikico!!!!

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem