cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.10.2006, 15:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2006, 15:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 15:49

clock-img

Anonimen

No splišni, danes je šel Žan 2x takole v posteljo in reakcija, ko se približa radiu, ga pokličem in se umakne.

Kaj pa če ga ne vidiš?

clock-img

29.10.2006, 15:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 15:53

clock-img

Anonimen

Ah, daj no, saj veš, da nisem mislila, da takrat, ko greš ti v trgovino.

clock-img

29.10.2006, 15:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

Ja, saj pri nas je isto, ampak vseeno otroka nimaš skozi na očeh. Včasih tudi kakšen kos kruha odrežeš, ali pa zmiksaš kakšno stvar, in takrat je npr. naš Tibor pri tej starosti že bil na trebuhu ob stani in s prstom vrtal luknjo v zid. Je skoraj skozi prišel. Hočem reči, da samo za sekundo pogledaš stran in že iskoristijo priložnost za proučevanje nepremamljivo privlačne zadeve.

clock-img

29.10.2006, 16:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 16:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 16:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nalin
ga ne kaznujem za vsak drek, ampak takrat, ko nimam več živcev za dopovedovanje in ko se že bojim, da bom popustila.

To pomeni, da vztrajaš, dokler "imaš živce", ko jih nimaš več, pa ga kaznuješ?

clock-img

29.10.2006, 17:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 17:13

clock-img

Anonimen

Sicer sem zelo vztrajna, ko pa ne vem več kako naprej

Vztrajnost se pokaže takrat, ko stvari ne gredo naprej skladno z našimi pričakovanji....
Če ga pri enem letu kaznuješ premišljeno, je pa to predvsem žalostno...

clock-img

29.10.2006, 17:41

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Moje mnenje
Žalostno je da otroka ne vzgajaš mu ne poveš kaj dela narobe in ga nikoli ne kaznuješ ga nosiš po rokavičkah ...... in  potem vse nekaj jamrate kako nevzgojene otroke mate in kake probleme mate zarad tega in oh in sploh ...
Mislim brez veze naj vsak vzgaja kakor misli da je prav in to je to pač nekateri tako kot piše v knjigi nekateri pa po občutku na konc koncev nima veze.

Lepo se mejte radi se mejte pa ne se tolk kregat!?!?!

clock-img

29.10.2006, 17:44

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Sicer pa Mič mislim da je veliko bol žalostno da kaznuješ nepremišljeno oz v navalu "jeze" oz česa koli to je žalostno, da se nepremišljeno beri brez obćutka spravljaš na majhno drobno bitje to je žalostno nakakor pa ni žalostno, da ti premišljeno z občutkom odvisno od starosti otroka kaznuješ otroka v dobri veri, da bo kaj pobral od tega..

clock-img

29.10.2006, 17:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 17:49

clock-img

lex

pencil-img

6532

"čas za odsluženo kazen" traja toliko minut, kolikor je otrok star. Torej eno letnik 1 minuto, 5 letnik 5 minut.
Tega jaz še nisem naredila, je pa res da sem ga pustila sredi parka v listju ležat in sem šla naprej (sicer s kotičkom očesa na njemu) par metrov, pa ga je bes in ipika kaj kmalu spustila. Star je pa 20 mesecev.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

29.10.2006, 17:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 19:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo
otroka kaznuješ otroka v dobri veri

Ti kar user posted image

clock-img

29.10.2006, 20:07

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

Moje mnenje vsak starš ve kako bo kaznoval svojega otoka in za njega je to pač najboljše.Mislim pa da tudi samo z dopovedovanjem ne došežemo vsega kar si želimo.Se pravi če bo mene moja tamala npr. udarla ji to pač pustim ker je še mala??? jst osebno ne in jo po rokici udarim nazaj(tolko da ve da se to ne dela oz. da to boli.-čeprav je njej po to smešno) , ampak poglej kako ljudje v večini gledajo na to ; ko te udari enoletnik je vsem to grozn smešno, in ga sploh nebi smel kaznovati, ko me bo pa udarla ko bo stara 15 let mi bo jo pa vsi rekli JA KJE SI BLA PA PREJ KO TE JE PRVIČ?????
Jaz vedno vrnem kakr koli mi kdo od otrok naredi, da vidi da to ni lepo oz. da boli.In zaenkrat tudi v družbi nimam z njima problemov in se sploh večjemu 3 leta da dopovedat-v primerjavi z nekom (znanci),ki pa samo dopovedujejo in nikoli ne kaznujejo-Mislim da v večini vete kdo je bolj poslušen?! Mene moj ko ga kregam nikoli ne udari ali špukne ko mu kaj prepovem Pri znancih ni tako-ampak vsak ve zase in vsak zase najbolje vzgaja.
Zato bit prepameten , da otroku ne smeš dat pri enem letu kazni pa čeprav samo minutko  je brez veze.

Lp

<

clock-img

29.10.2006, 20:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 20:51

clock-img

sky

pencil-img

305

Nisem brala vsega, kar je tu napisano in verjetno moje pripombe ne bodo na mestu, pa vendar si ne morem  kaj, da ne bi komentirala to zadnje sporočilo. Pa ne mislim pametovati (ker imam tako doma dovolj problemov s svojim otrokom), napisala bom samo, kar sem pomislila ob tem, ko sem brala.
Če te bo udarila, jo boš nazaj. Pa njej je to smešno. Zakaj te je pa sploh udarila? Se je igrala, ali je bila jezna nate? Pri 15 letih te otrok sigurno udari zato, ker je jezen nate. In ker ne zna drugače povedati, to pokaže z nasiljem (ker so ga tako vzgojili).

BK.

clock-img

29.10.2006, 21:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.10.2006, 21:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo

Moje mnenje
Žalostno je da otroka ne vzgajaš mu ne poveš kaj dela narobe in ga nikoli ne kaznuješ ga nosiš po rokavičkah ...... in  potem vse nekaj jamrate kako nevzgojene otroke mate in kake probleme mate zarad tega in oh in sploh ...

tejkooo, ne seri. Pišeš kar nekaj brezveze in posplošuješ. Enoletni otroko ne razume ZAKAJ ne sme nečesa narediti, sigurno pa razume, da nekaj ni v redu, če je mama huda. Če v takem primeru otroka ne kaznujem, temveč mu stvari umaknem ali umikam njega,  pa še ne pomeni, da svoje otroke po rokah nosim. Samo nekje so pač meje.

Da bom kratka, pa upam razumljiva:
enoletni otrok- ve, da nekaj ne sme, ne ve pa ZAKAJ ne sme. TOrej odneha ker je mama huda, ne pa ker bi vedel in razumel, da se to ne sme. Facit: disciplina
2- in večletni otrok: se mu da počasi dopovedati, ZAKAJ se nekaj ne dela. Torej odneha(sigurno pa ne vedno), ker VE ZAKAJ, se to ne dela. Facit: samodisciplina

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.10.2006, 21:19

clock-img

Anonimen

ali pa tisti otroci, ki so rasli v nasilju.

Kazen, tudi kratkojna je nasilje nad enoletnim otrokom, ni dobrodelno dejanje.

Saj da je pri vzgoji otroka dostikrat težko, se strinjam. In priznam, da naredim veliko napak.
Ampak da bi se pa s tem hvalila in iskala potrditev, mi pa na kraj pameti na pade. Raje razmišljam, kako popravit napake. Moje, da se razumemo. Ne otrokove.

clock-img

29.10.2006, 21:48

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

Po moje je bolje temo zaključit ker itak ne bomo prišli skupaj imamo preveč vsi svoja mnenja glede tega.
Sky-ko me udari v igri je seveda stvar drugačna takrat jo začnem npr. žgečkat in ji frise pokat, ko pa udari ker je trmasta ker ji nečesa nisem dovolila pa udari ali me lasa iz jeze-trme in ko jo po roki nazaj se mi pa začne smejat pa takoj pozabi na jok in trmo.
Pa še neki mislim, da otroku tudi ni pametno preusmerjat pozornost ko se joče za nekaj kar pač želi pomoje je bolje da ga pustimo in se zjoče za tisto stvar in ve zakaj se joka ne pa da mu odvračaš pozornost itd.Res je majhen pri enem letu za kazni in še kaj drugega ampak če ga skos isto učiš oz. delaš ko nekaj naredi si bo to čez čas zapolnil in tega ne bo več storil ali naredil oz. bo odnehal ko mu boš povedal kaj bo sledilo.
Moj tavečji -3 leta ko ne uboga in  ignorora mu samo povem kaj bo sledilo  če tega nebo naredil in je to dovolj ga takoj min in nima večjih problemov( s tem mislim na kazen da ne bo smel gledati Gasilca Samota) ,če pa me kljub temu ne uboga pa tisti dan ne gleda risanke in je zadeva zaključena.

<

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem