cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Toplice sedaj-kam?

clock-img

01.03.2010, 13:47

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

oj
rada bi ti pomagala a nimam dobrih izkušenj s toplicami.mi jih ne podariš.vedno sem prišla domov vsa prehlajena od tistih prepihov al pa.....ma nevem,sovražim jih.rajši grem v najbolj umazano morje kot pa v bazen,k se mi zdi da sama bolezen not plava....nevem no,to je moje mnenje...za nas je morje,,,,:))))

clock-img

12.03.2010, 21:26

clock-img

TamaraT

pencil-img

21

Ker smo se letos odločili, da gremo v mesecu maja v Čatež, me zanima kako je zraven kopanja, kaj je blizu, da si lahko ogledaš. So kakšne sprehajalne poti.

clock-img

08.05.2015, 16:58

clock-img

MarjanJ

pencil-img

58

Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

clock-img

24.10.2015, 11:29

clock-img

Robert15

pencil-img

1

Mi smo bili en teden nazaj z družino v hotelu Terme Čatež. Imeli smo miši v sobi in to v 5 nadstropju! Na recepciji so nam rekli, da so že imeli v prvem nadstropju problem z miši od kar so naredili centralno ogrevanje in namestili cevi...tako da očitno pridejo po ceveh. Nezaslišano za hotel s 4 zvezdicami!

clock-img

09.03.2016, 12:05

clock-img

robista

pencil-img

91

Mi smo se januarja odpravili v terme Čatež preko ponudbe na 1nadan - http://1nadan.si/vse-ponudbe/terme.
Za 189 € smo dobili 3 dnevni paket in še brezplačno je bival otrok, ker je mlajši od 6 let.

clock-img

20.07.2017, 09:03

clock-img

Iwaa

pencil-img

28

Mi pa se najraje odločimo za družinske počitnice v Laškem, ambient je res prijeten in tudi za otroke je odlično poskrbljeno. Sedaj gremo že tretje leto zapored in otroci se že res veselijo :) več pa se najde tudi na njihovi strani: https://www.thermana.si/druzinske-pocitnice

clock-img

05.04.2018, 13:02

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Je mogoče kdo obiskal Terme Olimia sedaj, ko je bil velik del prenovljen?
Imajo prav nek kompleks, ki je namenjen družinam z otroki- FAMILY FUN se imenuje.
Na novo je bazen z mivko, kjer otroci itak uživajo 100 na uro, lepo urejeni prostori za dojenje, previjalnica, igrala in še in še.
Prosim za povratne informacijeuser posted image

clock-img

05.04.2018, 13:25

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Slisati je FUN :) Ideja za nas naslednji izlet mogoce. Nazadnje sva bila z mozem v savnah (dolgo nazaj) in je bilo super. Drugace smo bolj ljubitelji morske vode. Vsec mi je v Bazenih Bernardin. Komaj cakam na toplejse vreme, da gremo v pravo morje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem