za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
< Sporočilo je popravil primoza -- 15.10.2006 8:16:35 >
15.10.2006, 10:12
Blacky30
4685
Čatežke toplice - Mini počitnice, hotel Toplice je zame ZAKON!!!!!!!!!!
15.10.2006, 10:58
*maja
2075
Jaz vsekakor priporočam Olimje, imaš prehode do bazenov kar lepo pod zemljo, tako da ne rabiš ven hodit z mokro glavo. Edino , če ste v vasi Lipa potem pa bo treba ven hodit, čeprav meni je apart hotel veliko boljši kot hiške. Pa tud za otroke je supe, pa veliko je poti za sprehode, skratka Olimje so zakon.
15.10.2006, 14:00
nuala
1653
Mi smo bili prejšnji vikend v Čatežu, otroka sta v zabenih in na toboganih maksimalno uživala ( jaz tudi ) in to meni odtehta vse drugo ( čistoča, postrežba, uslužnost,... vse bol tko - tko ); smo pa imeli srečo in je bilo malo kopalcev.
16.10.2006, 09:26
viv_
9144
Meni so tudi Olimje fajn, Čatež mi je prevelik, preveč vsega... S termami 3000 pa nimam slabih izkušenj, pa smo bili 3x.
17.10.2006, 21:18
facka
789
Tudi meni se dopadejo Terme 3000, sem računala, da bi šli ta teden z avtodomom v kamp, ki je odprt celo leto, pa žal napovedujejo slabo vreme. Drugače pa izkušnje s Termami 3000 , ljudje prijazni, hrana dobra. Pa še okoliš mi je všeč, ker je sama ravnina, dobro za kolesarjenje
21.01.2007, 15:13
Primoza
4733
tascha Objave: 338 Član od: 13.11.2004 Kraj: ŠKOFJA LOKA
Hay! Med letošnjimi zimskimi počitnicami imamo namen iti v aparthotel v Podčetrtku. A mi lahko tista, ki je tam že bila oz. pozna te apartmaje pove: ali moramo imeti posteljnino in brisače s sabo, kaj vse je v kuhinji (vsaj osnovna posoda za kuhanje kave in pripravo zajtrkov), kakšni so prostori, če so kakšne fajne gostilne okoli....
Hvala!
22.01.2007, 21:18
Primoza
4733
Tole je sporočilo uporabnice Maje, ki tale aparthotel hvali.
Uf ja vse je tam posteljnina, brisač je tudi dovolj, čeprav je dobro da imate za bazen svoje brisače, posode za kuhanje je tudi dovolj, kuhinja je vsaj v večini odlično opremljena (steklo keramična plošča, mikrovalovka, pomivalni stroj). Če pa se odločite, da boste šli ven jest pa je v neposredni bližini (cca. 150 m ) gostilna Lipa. Skrtaka nam je super.
13.11.2007, 11:55
saratanja
203
Mi bomo šli za božične praznike v Terme Lendava. Nobena jih ne omenja.
A katera ve, kako je kaj tam. Kaj se da početi v okolici? Mi bomo pretežno spoznavali prekmurje, pa me zanima če imate kakšne ideje oz. če poznate tiste konce. Kaj lahko počneš z dvema majhnima otrokoma?
13.11.2007, 20:47
Sheba
56
Jaz sem bila letos v termah Lendava in so mi bile všče. Veliko se da videt, blizu je do gradu, ki je nad Lendavo; gorice; mene so navdušile stare zidanice. V Lendavi imajo dobro pizzerijo (mislim, da je blizu spara , ne vem točno; dobra hrana je bila tudi v lovskem domu). Želim vam obilo užitka ob čofotanju v vodi!
18.11.2007, 10:08
karamela
645
Mi smo bili lani decembra v Pomurju Hotel Vivat z 5 letnikom in 6 mesečnim dojenčkom. Bili smo več kot zadovoljni. Sobe čiste, prostorne, osebje prijazno, za otroke animacije, hrana izvrstna, ni bilo preveč ljudi.., bazeni urejeni, voda topla.
Letos pa smo se odločili za Žusterno? Upam, da bomo tudi zadovoljni. Drugo leto pa najbrož v Terme Olimije, vidim da jih zelo hvalite, da je super za otročke..
20.11.2007, 20:22
ms15
109
Olimje - kmalu odrinemo.
21.11.2007, 18:26
nbiba
161
Tudi jaz priporočam Olimije. Smo bili tam pred tremi tedni in je bilo enkratno. V h. Vivat v Moravskih pa nikoli več. Bili 2x, od tega prvič zadovoljni, drugič pa totalno razočarani. Neprijaznost in neukusna hrana sta glavna vzroka za razočaranje.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 29.3.2008 8:37:49 >
29.03.2008, 08:16
tuna
58
Mi se zanimamo za Čatež, hotel Toplice - kako je s hrano in ostalimi zadevami, ima katera izkušnjo? Imamo 3 letnega in 2 mesečnega otroka
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 29.3.2008 8:37:28 >
03.07.2008, 19:48
carpe diem
31
Midva sva se pred približno tednom vrnila iz Ptuja. 5 čudovitih dni sva preživela v Hotelu Primus. O njih lahko rečem le vse najboljše. Čistoča, prijaznost, hrana, sobe,....Ni da ni. Privoščila sva si tudi masaže, pilinge, obloge.. Skratka, popolni oddih. Hotel ima svoje bazene, takoj čez cesto pa je Termalni park. Sama okolica je lepo urejena, prav tako bazeni za malčke, so bili pa ljudje še najbolj navdušeni nad tobogani in pa nad bazenom, v katerem so bili valovi. Skratka, dam jih čisto 5 in jih priporočam tudi vam.
09.07.2008, 07:35
Babsi
149
Se strinjam s Carpe diem V Termah Ptuj smo bile konec junija in sicer v kampu. Veliko prostora, dovolj sence, prijazni, čisto in glede na ceno dnevnih kart je kamp praktično zastonj.
Bazeni zrihtani, tobogani so super. Imajo dovolj gostinske ponudbe, veliko prostora, travnati del je skoraj cel v senci. Edino, kar me je zmotilo je, da moraš posebej plačat za ležalnik.