cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prosim za nasvet

clock-img

26.01.2007, 13:35

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Ali ti v službi dobiš darilo, ko prestaviš liste iz enega kupa na drugega? (pišem metaforično, ker ne vem kaj si po izobrazbi)

To je njeno delo in vsakdanja rutina. Nič posebnega.

user posted image user posted image
Se podpišem pod tale post.

clock-img

28.02.2007, 08:19

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

jaz sem  dala sestram (kar so bile vse po vrsti z mano res prijazna) - bonboniero in kavo....

kakšen mesec in pol do dva, pa sem nesla darilce še babci....dobila je slikico, na kateri smo seveda vse tri in pisemce, ki naj bi ga sestavila mala Lea (seveda sej jaz pisala v njenem imenu). Kot podpis, pa sva nareili odtis Leine nogice....sestra je bila zeloooo vesela....

torej nič se nism šla "koštat", ampak sem naredila darilo kar doma....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

28.02.2007, 08:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nič. Zakaj pa?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.02.2007, 23:02

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Mi smo poslali novoletno čestitko in priložili slike, kjer je ona z našo dojenčico.

clock-img

28.02.2007, 23:35

clock-img

trixi

pencil-img

741

Mi smo na oddelek za sestre in babice ob odhodu domov nesli eno veliko košaro sadja (je  bilo junija in je bilo sadja v izobilju). Ne kave, ne čokolade, ne flaše zato, ker: sem imela sobo čisto nasproti pulta, kjer so se zbirale in hočeš nočeš je bilo vse slišat kaj se pogovarjajo. In so bili komentarji, da kaj jim vse ljudje nosijo, da saj bi lahko ble pošteno pijane od vse pijače, ki jo dobivajo, za sladkarije pa tudi, da preveč redi. In moram reč, da so ble res zelo, zelo vesele vitaminčkov.
Saj ne, da se čutiš kaj dolžen, samo tako, ker so bile res fajn

clock-img

04.03.2007, 10:19

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Mi smo tudi sestram na oddelku zadnji dan sadje nesli. Ker bombonier se jim najbrž res mal preveč nabere.
Babci pa nisem ničesar podarila, se nisem spomnila. Sicer se mi zdi lepo, če pošlješ zahvalo s slikco (le v primeru, če si bila zadovoljna z njo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem