cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ANALNO-ampak..

clock-img

28.09.2006, 14:39

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

aja.. definitivno nebi sam sebe probal v rit hahaha... user posted image  user posted image  user posted image  

s svojim odlitkom iz silikona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe.. kera grozna ideja.. fak..

clock-img

28.09.2006, 20:56

clock-img

G in T

pencil-img

953

Samo pazi, da mu banana ne ostane notruser posted image user posted image

clock-img

28.09.2006, 21:02

clock-img

Anonimen

Probal, probal user posted image

Neverjetno kako lahko gre, ko je tapravi štimung! Zdaj, da bi bil nek užitek - ni!

clock-img

28.09.2006, 22:50

clock-img

Anonimen

user posted image   v vsakem primeru to full rajca  da ti gre s prstkom čes ritko ali pa se s jezičkom približa......
če moji paše ne vem zakaj meni nebi user posted image user posted image

clock-img

28.09.2006, 22:54

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

user posted image Ampak najlepše pa je ko  ti ga nežno sprejme v usta počasi liže ter zraven boža masira jajčka  in ji vsake toliko časa prstek zaide  proti ritki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejkooo -- 28.9.2006 22:58:34 >

clock-img

29.09.2006, 11:01

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: tejkooo

user posted image Ampak najlepše pa je ko  ti ga nežno sprejme v usta počasi liže ter zraven boža masira jajčka  in ji vsake toliko časa prstek zaide  proti ritki user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2006, 13:52

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

no zanimiv, men pa to fulllll paše, mojga pa še pripravljam, da bo vidu kako to zgleda user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2006, 13:56

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

no zanimiv, men pa to fulllll paše, mojga pa še pripravljam, da bo vidu kako to zgleda user posted image user posted image user posted image

no evo.. pol le ni tok grozn kot ene pravijo ne? user posted image

clock-img

29.09.2006, 13:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

da bo vidu kako to zgleda

oziroma obcutu user posted image user posted image

clock-img

29.09.2006, 13:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no evo.. pol le ni tok grozn kot ene pravijo ne?

kakorkomu pase user posted image  teb tud ne pase vibrator v riti user posted image

clock-img

29.09.2006, 14:00

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kakorkomu pase user posted image  teb tud ne pase vibrator v riti user posted image

vibrator res ne user posted image je pa fajn če se šari tam okoli user posted image user posted image

clock-img

25.11.2018, 21:11

clock-img

Julijanček

pencil-img

3

Analno...full paše...uporaba gela in počasi se tega lotiva...pri oralnem zadovoljevanju pa še z jezikom mi včasih obdela danko, ko pa je več časa in vzburjenost, pa s prstom...z vibratorjem še nisva, pa tudi to bo prišlo na vrsto...ker je užitek obojestransko, tudi jaz njej to delam...

< Sporočilo je popravil Julijanček -- 25.11.2018 21:12:45 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem