cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija

clock-img

16.09.2006, 19:36

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Kira!

Nočem ju motit po telefonu, dej ko bosta pri tebi malo poizvej kak plan imata za vnaprej. A bosta šibale direkt domov (ker ne bo ne placa ne časa) ali...........

Sej drugač ni sile, ampak sem sama doma in kuham vsaj 39 C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , ker če bosta spremenili plan, potem bom šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V nasprotne primeru pa jim grem naproti.

V glavnem raport, Kira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojcaziga! kerensa in nanka sta glih gas pritisnile, niti kufeta nista hotli spit. user posted image user posted image user posted image tko da ga bo moj možek mogu sam. user posted image user posted image user posted image user posted image

plan je pa takele: od tuki gresta direkt v Gornjo Radgono, kjer bosta na avtobusni srečali Lusinega moža s paketkom - tko v enih 20 minutah bosta tam. pol pa šibata direkt za Marogico. Kerensa bo itak službo zamudila, pravi da bo probala do polnoči prit. spila je pa že enih 9 kufetkov,  tako da jo bodo najbrž celi šiht gor držali. ko bo prišla, se bo javila. na GSM-ju ma baterijo slabo, pa se boji da ji bo crknu.

Marogica, ti se pa tko za pol ure lahko spraviš pico peč. ampak ne 3 dni stare - svežo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Kira

clock-img

16.09.2006, 19:44

clock-img

Anonimen

Torej lahko računamo, da bosta pri Blažkovih najhitreje ob 21.30. Ne?

clock-img

16.09.2006, 19:46

clock-img

feniks

pencil-img

56

mislim, to je primer za zgled! Volja, organiziranost, nesebičnost...res, kaj takega se ne spomnim, da sem zasledila kdaj v Sloveniji!

Predlagam priznanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edina stalnica v mojem življenju je sprememba

clock-img

16.09.2006, 19:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Torej lahko računamo, da bosta pri Blažkovih najhitreje ob 21.30. Ne?

Dvomim... user posted image  Dodaj vsaj še pol ure, če ne več...

clock-img

16.09.2006, 20:01

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ne Kerense, ne Nanke ne dobin na gsm, upam, da srečno potujeta, ker se mi že lep čas nista javili.

Srečno punci!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.09.2006, 20:03

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Dajte punce naj hitro ena pove, a naj sploh gre moj možek od doma in v Celje, da ne bo zastonj ju čakal??? Ker če hoče do Cityparka pridet do 21-ih je zadnji čas da gre.

clock-img

16.09.2006, 20:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Erdbeere, jaz bi rekla, da naj ne hodi. Po moje se zmenimo še za eno rundo (mislim, da ima cmokec tudi še eno furouser posted image

clock-img

16.09.2006, 20:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Erdbeere, jaz bi rekla, da naj ne hodi. Po moje se zmenimo še za eno rundo (mislim, da ima cmokec tudi še eno furouser posted image

Po moje je tudi to najbolj pametno. marogica že ve, kje sta?

clock-img

16.09.2006, 20:08

clock-img

Anonimen

Pa kaj se greste? a je to zabava? Katere runde?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2006, 20:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pa a ti znaš brat? Oziroma a razumeš, kaj prebereš? 

clock-img

16.09.2006, 20:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dejte anonimke nehite. to je resna tema. če vam je dolgcajt pejte na zabavo.

clock-img

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Pa saj si pametna punca. A tud ti kerensi iz neznanega razloga lezeš v rit? O šit!
na bruhanje mi gre. naj jim kdo reče, naj ne hodijo sredi noči tja. ubogi otroci.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če nimaš kaj pametnega za povedat, bodi tiho. Predvsem pa preberi o čem teče debata preden smetiš s svojimi izjavami.

clock-img

16.09.2006, 20:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Pa saj si pametna punca. A tud ti kerensi iz neznanega razloga lezeš v rit? O šit!
na bruhanje mi gre.

Hauser posted image ? Zdaj pa res ničesar več ne razumem.

clock-img

16.09.2006, 20:15

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

možek bo potem danes doma, sej je res bolje

clock-img

clock-img

Anonimen

MA ZDAJ MI PA NEKAJ RAZLOŽITTE! KAJ RES, AMPAK RES VEDNO SE MORA NAJTI NEKDO, KI NEKAJ SRAuser posted image ? PA KAJ NE BOSTE PREŽIVELE, ČE NEKAJ NE PRIPOMNITE, ANONIMKE?

JA, vpijem, ker pa mi sedaj že res greste na ...

< Sporočilo je popravil raho -- 16.9.2006 20:16:07 >

clock-img

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

na bruhanje mi gre. naj jim kdo reče, naj ne hodijo sredi noči tja. ubogi otroci.

čuj če je zmenen da pridejo bodo valda šli! a naj jih pol zastonj čakajo ali kaj???? kam a naj dasta vse stvari? se je pač zavleklo. bolje išta nego ništa a ne!

clock-img

16.09.2006, 20:18

clock-img

Anonimen

na bruhanje mi gre.

meni tudi - zaradi te tvoje pripombe.

Če je vse dogovorjeno, valjda ne bosta zdaj skenslali - imej ti mal pameti. Oni čakajo, najverjetneje je oče povedal otrokom, onidve pa naj poličeta, da ju ne bo. HALOOO

clock-img

16.09.2006, 20:19

clock-img

Anonimen

Vsaka čast punce!user posted image user posted image  
Na ignore take, ki se ne zavedajo, da s takimi izjavami dodatno prizadanejo samo  tiste, ki so tako ali tako že dovolj prizadeti user posted image , ampak se tega očitno ne zavedajo.
Pa če pridete ob 3. ponoči, za pomoč nikoli ni prepozno user posted image .

clock-img

16.09.2006, 20:21

clock-img

Anonimen

Barbs, pa daj nehaj nabijat in žalit.

clock-img

16.09.2006, 20:22

clock-img

Anonimen

Žabonka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zakaj imam neki čuden občutek...

Anonimna....

Ne bom dalje komentirala.

Pa ti žabonka?

clock-img

16.09.2006, 20:24

clock-img

Anonimen

Upajmo, da so srečno na potiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2006, 20:24

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Uboge ste. To ni cirkus.
A zdaj bodo pa otročki na kavču sedeli pa opolnoči čakali kerenso, da jim prinese čeveljčke in majčko???!!!
Pa saj niste normalne. Otroci ne vejo, za kaj gre. Pa ne mi govort, da jim je oči povedal, da pridejo in da zato čakajo.... mislim..logika... A ste lahko malo bolj fleksibilne in lepo prosim... UVIDEVNE!!!!

A potem se bodo pa še fotografirali, da boste jutri spet vse ploskale, kako so ubogi in kako smo mi  fajn, da smo pomagale???!!!

A res ne razumete, kaj hočem (pa še nekatere) povedat???!! Pa saj ste mamice. Poglejte svoje otročke.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

16.09.2006, 20:25

clock-img

Anonimen

Vsaka čast, punce. Ampak meni pa ni jasno, kako bo nanika ali katera je že šoferka, še do doma lahko peljala. Ker tole bi še kak profesionalen šofer težko zdržal ... upam, da srečno prispeta nazaj v Lj.

clock-img

16.09.2006, 20:26

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

matr, da nov tle vojne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem