cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek)

clock-img

14.09.2006, 14:02

clock-img

Anonimen

Wau Kerensa res lepo user posted image ,...tole bi morali kam objavit v kak časopis, ker taka dobrodelna akcija pa si res zasluži objavo user posted image  user posted image ,...

In ja, strinjam se z vsemi pogoji, ki si jih napisala glede dobrodelnosti user posted image . Jaz imam naslov od te družinice še vedno tako, da bom jim za praznike kak paketek poslala, vsaj za starejša otroka za božička mogoče, kaj mislite? Zdaj bo tako ali tako naenkrat vsega preveč,...bojo veseli, če dobijo še kaj za božič user posted image .

clock-img

14.09.2006, 14:02

clock-img

XANA

pencil-img

139

Kerensa, veš kaj, črtaj Obalo! Bom jaz poslala po pošti. Sta že dva razloga: 1. vama bo prišparanih najman 3 ure (dobro kosilo in svež morski zrak) 2. osebni razlog, zaradi katerega ne vem, kako bodo v soboto potekale stvari.

clock-img

14.09.2006, 14:21

clock-img

XANA

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: XANA

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

XANA pismo sem oglušela,tako kričišuser posted image Saj te kerensa sliši.

a? tega pa nisem razumela

a ja, sori, neva, ne bom več user posted image

< Sporočilo je popravil XANA -- 14.9.2006 14:22:06 >

clock-img

14.09.2006, 14:56

clock-img

Anonimen

Nanka, tvoja mala je danes stara 1 leto, 1 mesec, 1 teden in 1 danuser posted image

Kerensa, jaz lahko na RR napisem v soboto, AMPAKuser posted image sem na bazarju od 10-13h in od 17-19h - me lahko pridete pogledatuser posted image  Ce bo kaj nujnega ..

LP

clock-img

14.09.2006, 23:31

clock-img

Anonimen

"Delovno mesto" poročevalke je žal ukinjeno. Vsem hvala za ponudbe, ampak ne bo potrebno.
Zaradi pomanjkanja časa bomo morali Primorsko (severno in južno) odpovedati. Vse ostalo predvidoma velja.
Vse spremembe in popravke potovalnega načrta javim v najkrajšem možnem času (zagotovo pa pravočasno).

clock-img

15.09.2006, 15:07

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Punci, jutri srečno potujta in predvsem pazita, ker bo  jutri cesta očitno zajuser posted image . Želim, da se vama izide vse po planu, čeprav sem mnenja, da bi morali jutrišnji dan razdeliti še na en dan, ker je res za vse v enem dnevu preveč. Razmislita. Mislim, da se večina strinja, da bi bilo bolje prispevati še za eno rundo vožnje, kot pa, da se vama zaradi naglice kaj pripeti.

Lp

clock-img

15.09.2006, 16:08

clock-img

JA_n_JA

pencil-img

28

Srečno jutri user posted image

clock-img

15.09.2006, 16:29

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

srečno in se slišimo!

clock-img

15.09.2006, 22:26

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Babe, srecno jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem