Jest tud verjamem.
Moja mami ima zelo izrazito sposobnost, da ve, kaj se bo zgodilo. Take, vecje stvari. Tudi kdaj bo kdo umrl recimo. Pa tocno je vedela, kateri dan sem diplomirala, ceprav nisem nobenemu v nasi druzini povedala, da sem sploh pisala diplomo. Ampak ona vidi to v sanjah - zmeraj so nekako povezane s tistim, kar se bo zgodilo in so zelo intenzivne. Pa zmeraj sanja to isti dan, ko se bo nekaj zgodilo in potem sploh ni presenecena ampak rece, 'ja, saj vem'.
Jaz tega (zaenkrat) pri sebi se nisem odkrila. Se mi je pa zgodilo, ze zelo dolgo nazaj, da sem tekla s travnika cez cesto na dvorisce. Ko sem pogledala, ce prihala kaksen avto, sem videla gospo srednjih let, obleceno v rjavo obleko, s kovckom v roki, kako gre po cesti - ampak vse je bilo tako, starinsko. No, jaz sem stekla k prijateljem, pa sem skilila mimo zive meje na cesto, kdaj bo sla mimo, da si jo se enkrat ogledam. Ko je kar ni bilo, sem sla nazaj na cesto pogledat... pa nje seveda njiker. Hisa je na samem in ravna cesta mimo, tako da ni mogla nikamor zaviti ali pa ze izginiti za ovinkom... se zdaj ne vem, a se mi je samo zdelo...Ampak se vedno vem natancno, kako je izgledala.