cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MIRENA

clock-img

07.09.2006, 13:09

clock-img

Anonimen

A je to tvoj najljubsi polozaj? Romana

clock-img

07.09.2006, 13:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Vidiš Tjazi, zdaj pa ji še samo rep dvigneš pa hopa cupauser posted image user posted image

A bi tebi pasal, ce bi se tko en v guzvi prilimal za tebe.. pa ti kiklco dvignil.. in hlacke odmaknil.. in ... user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:13

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A je to tvoj najljubsi polozaj? Romana

Ne...drugi najljubši.......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

07.09.2006, 13:14

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ejahata, me 10 minut ni gor pa poglej to packarijo.user posted image  Ampak še vedno čaka, da dobimo inštrukcije iz dobrega seksa. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

07.09.2006, 13:17

clock-img

Anonimen

A bi tebi pasal, ce bi se tko en v guzvi prilimal za tebe.. pa ti kiklco dvignil.. in hlacke odmaknil.. in ... user posted image

Kdo pa je reko da nosim karkoli pod kiklco?

En nasvet: glej jaz sem na porodniški, imam fuuuuuul pridno pupiko in s tem imam tudi dosti časa kot opažaš.
Ne spuščaj pa se v seksualne debate z mano, ker tu ne bo konca.user posted image user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:23

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ejahata, me 10 minut ni gor pa poglej to packarijo.user posted image  Ampak še vedno čaka, da dobimo inštrukcije iz dobrega seksa. user posted image

saj sex ni nikoli bil packarija......

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:24

clock-img

Anonimen

Nažalost ni ne sex ne packarijauser posted image

clock-img

07.09.2006, 13:27

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Zgleda, da je Tjazy prpo stisnu.............

al ma pa probleme user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:28

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

saj sex ni nikoli bil packarija......

user posted image user posted image user posted image

Seveda je packarijauser posted image  To je nekaj, o čemer se ne govori in ne piše. user posted image  To je nekaj, kar SAMO DVA izvjata ponoči, ob spuščenih roletah, ugasnjeni luči in pod kovtrom. In o tem se ne govori. To se skriva. user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:32

clock-img

Anonimen

Kateri pa je prvi najljubsi.. ?

PA ni tjazy prpo stisnu.. sam malo je lacen ratal..

clock-img

07.09.2006, 13:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Kdo pa je reko da nosim karkoli pod kiklco?

En nasvet: glej jaz sem na porodniški, imam fuuuuuul pridno pupiko in s tem imam tudi dosti časa kot opažaš.
Ne spuščaj pa se v seksualne debate z mano, ker tu ne bo konca.user posted image user posted image

To je pa tko, kot bi rekla.. dej se z mano o seksu pogovarjaj.. user posted image user posted image  Ja.. casa mas pa res prevec.. user posted image  Dej deli kaj koristnega..
Ok.. kako pa ti to najrajsi?

clock-img

07.09.2006, 13:39

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Bravo!!! Tolk se pa že dolgo nisem nasmejala kot pa ob teh štririh straneh, ki so iz kontracepcije nastale user posted image user posted image user posted image

Pa Romanini smajliji tut zažigajo, da o tjažyevih vprašanjih in komentarjih ne govorim user posted image . Ah ja, danes je lep dan, sonček sije, mene pa trebuh boli od smeha.

A še eno vprašanje lahko glede Murene/Mirene: a ti ginekolog tudi zaračuna vstavljanje/odstranjevanje? Kaj pa npr.stranski učinki, kot npr.naraščanje teže ali pa pojav raka (kot pravijo pri hormonskih tabletah)? Sori vsem, da sem zamorila, ampak me res zanima.

Uživajte...tak al pa drugač user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

07.09.2006, 13:48

clock-img

Anonimen

To je pa tko, kot bi rekla.. dej se z mano o seksu pogovarjaj.. user posted image user posted image  Ja.. casa mas pa res prevec.. user posted image  Dej deli kaj koristnega..
Ok.. kako pa ti to najrajsi?

Opa opa zdaj pa si šel predaleč....če pa to ni koristno pol pa res ne vem kaj je. user posted image

Ne skrbi, precej časa ostane za ostale stvari. Lepo počasi, ni panike. Kuro sem dala pečt, malecko spi,jutri imam izpit, prejšnji teden sem enega naredila,...ma vse je ok.

Kaj jaz najrajši? misliš kak najrajši seksam? ooooohhh to pa ni za ta forum, žal. Nimaš te sreče, da bi to ve(i)del.

clock-img

07.09.2006, 13:52

clock-img

Anonimen

Hallo... zdaj jo je pa sram.. Vidis.. ma tanikaa prav, ko pravi, da se o tem ne govori..

Kaj pa ce luc ogasneva in mi pod koutrom pokazes, kot pravi tanikaa da je treba..

clock-img

07.09.2006, 13:53

clock-img

G in T

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

pa kaj se zgodi s spermiji, če moški več let nima izliva.

telo jih ne ustvarja.. novih..

Torej ce dolgo ne.. moras najprej ene 3 krat v prazno spustit, da niso stari otroci pol.. user posted image user posted image

hehe, da se nebi z gubam in sivimi lasmi rodili??user posted image user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:55

clock-img

Anonimen

Hallo... zdaj jo je pa sram.. Vidis.. ma tanikaa prav, ko pravi, da se o tem ne govori..

Kaj pa ce luc ogasneva in mi pod koutrom pokazes, kot pravi tanikaa da je treba..

Ma kaj ti bom govorila, to mora človek doživet.

Z temo in kovtrom pa definitivno ne bom mogla pokazatuser posted image

clock-img

07.09.2006, 13:57

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Kateri pa je prvi najljubsi.. ?

kaj pa misliš????? user posted image kateri je prvi????

jaz sem se tu podprla....sem lazanjo naredila.....user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:59

clock-img

Sita

pencil-img

926

[Seveda je packarijauser posted image  To je nekaj, o čemer se ne govori in ne piše. user posted image  To je nekaj, kar SAMO DVA izvjata ponoči, ob spuščenih roletah, ugasnjeni luči in pod kovtrom. In o tem se ne govori. To se skriva. user posted image

dejlu je pocasto, dejlu, ažitki so pa bažanski.

Res je o tem se ne govori!! s polnimi usti pa res ne morš govort. Pisat pa tud ne morš, se roka preveč treseeee.  Kar se pa tiče glede 2-h ponoči..uf.. smo pa že ugotovili, da so lahko tudi trije ali štirje, in to tud podnevi, pa na plaži pa po internetu, pa pri odprtem oknu, da majo tud sosedi kaj od tega, pa, pa ,pa...

Bom moru svoj nik odpret, zdaj pa že preveč Sitinga izkoriščam za tumarije. Bom ji glih zaj dal nalog, da mi ga zrihta.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

07.09.2006, 13:59

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

A še eno vprašanje lahko glede Murene/Mirene: a ti ginekolog tudi zaračuna vstavljanje/odstranjevanje? Kaj pa npr.stranski učinki, kot npr.naraščanje teže ali pa pojav raka (kot pravijo pri hormonskih tabletah)? Sori vsem, da sem zamorila, ampak me res zanima.

Uživajte...tak al pa drugač user posted image

ne ginekolog nič ne računa za vstavitev......stranski učinki pa so kakor pri vsaki stvari....sam vse kar sem prebrala od teh učinkov, je pri meni samo izguba menstruacije........

clock-img

07.09.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

Ejahata, me 10 minut ni gor pa poglej to packarijo.user posted image   

Ja, ja... delo je pocasto, občutki so pa božanskiuser posted image  Ni kaj, važ´n, da je vlaž´nuser posted image

Očitno je pa RR najboljša kontracepcija - vsi tukaj gor visimo, namesto, da bi seksali. Tako, da kdo sploh rabi mireno, moreno, mureno, montl itd... Lepo na RR, pa je stvar rešenauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2006, 14:06

clock-img

Sita

pencil-img

926

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Očitno je pa RR najboljša kontracepcija - vsi tukaj gor visimo, namesto, da bi seksali. Tako, da kdo sploh rabi mireno, moreno, mureno, montl itd... Lepo na RR, pa je stvar rešenauser posted image user posted image user posted image

Ja pa saj ne morš kr naprej seksat,saj sma glih malo prej nehala. Je pa treba vmes tud mal počivat, če ne bom pa prehitro shujšu.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

07.09.2006, 14:07

clock-img

Anonimen

Hmm... ker bi bil tvoj prvi?!

Da si ti zgoraj..?

clock-img

07.09.2006, 14:14

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Hmm... ker bi bil tvoj prvi?!

Da si ti zgoraj..?

ne....user posted image

clock-img

07.09.2006, 14:16

clock-img

Anonimen

Pol pa ti lezis na kaksnem pultu.. on te pa stoje?

clock-img

07.09.2006, 14:16

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image  Le kje so vsi? Verjetno user posted image . In potem bi naj bil rr dobra kontracepcija user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem