cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A še kdo nč ne seksa?

clock-img

03.09.2006, 18:52

clock-img

Anonimen

midva sexama 2x na dan ta da me že tam spodaj mal boli,je pa super ker imam rada dolgo predigro

clock-img

03.09.2006, 20:35

clock-img

Anonimen

pa kaj nam zdej ti tuki vzbujas skomine...user posted image  dej prid rajs kej povedat, k bos abstinirala

clock-img

03.09.2006, 22:03

clock-img

smrka

pencil-img

3582

O kako je pa danes kaj stanje?

clock-img

03.09.2006, 22:16

clock-img

Anonimen

o helou smrka user posted image

pr men vse po starem :(  kako s pa kej ti?

clock-img

03.09.2006, 23:09

clock-img

smrka

pencil-img

3582

O srecka! Jest sem zdele obrihtala partnerske dolznosti user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2006, 23:26

clock-img

Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

04.09.2006, 22:38

clock-img

Sita

pencil-img

926

Eh, zakaj se sekirate? Če dolgo ne seksaš, se itak odvadiš, pol pa ne rabiš več ... A ni to fajn? Še eno delo manj, ki ga je treba drugače redno opravljati ... Lepo vam je, punce ... in zdaj se lahko posvetite sami sebi ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

07.09.2006, 21:46

clock-img

Anonimen

Brez zamere, ampak me veseli, da nisem osamljen primer kar se nesexa tiče.
No ja, saj nekaj ga je. 1x na teden, včasih 2x, včasih 1x na 14 dni al pa še manj, če dedca ni doma, ker je kje na službeni poti.

clock-img

07.09.2006, 22:29

clock-img

Sita

pencil-img

926

Iz knjige "Moški in ženske v spalnici":

V primeru porušenega poželjenja moškega do žene dr. Gray svetuje naslednji postopek, kako pripraviti moža v dejavno sodelovanje:

Ženska naj vsakič, ko začuti poželjenje, reče nekaj takega kot:" Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe."

Dr. zatrjuje, da je metoda uspešna. Ni boljšega afrodiziaka od spolnosti.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

08.09.2006, 13:44

clock-img

Dragica

pencil-img

49

Ja draga Kerensa zaščiti se pa bo mogoče se pa boji imeti nogometno moštvo.

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

clock-img

08.09.2006, 13:45

clock-img

Anonimen

Sm čist nafilana s kemijo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2006, 13:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Iz knjige "Moški in ženske v spalnici":

V primeru porušenega poželjenja moškega do žene dr. Gray svetuje naslednji postopek, kako pripraviti moža v dejavno sodelovanje:

Ženska naj vsakič, ko začuti poželjenje, reče nekaj takega kot:" Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe."

Dr. zatrjuje, da je metoda uspešna. Ni boljšega afrodiziaka od spolnosti.

če bi mi jst to rekla, bi me v umobolnico strpu in nikakor ne bi sexu z menoj.user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

08.09.2006, 13:49

clock-img

Anonimen

O umobolnicah pa na sosednji temi debatiramo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2006, 17:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

" Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe."

Če bi jaz kaj takega izjavila, ziher ne bi bilo nič user posted image  Mojega bi pobralo od smeha.
Sita, pa ne zameriuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem