cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tako sem srečna...

clock-img

30.08.2006, 22:26

clock-img

Anonimen

Ne morem, da ne bi tega napisala!
Tiste, ki spremljate ta forum, veste, da imam otročka s CP, eqvinovarusom, krajšo nogico,................
In ta moj zakladek bo čez tri mesece dopolnil 4 leta, in uresničile so se mi sanje, želje,...
Približno en teden se moj zakladek drži mene za eno  roko in "hodi"! Res ni to tista hoja, kakršno imamo mi, vendar hodi!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
In jaz vsa ponosna! In njegova fth tudi. Čeprav je opozorila, da naj ne pretiravamo s hojo!
Vedno mi je bilo hudo, ko sem gledala mamice, kako držijo svoje malčke in gredo na sprehod. Se sprijaznila s tem, da je pač moj otrok "drugačen" in da tega najverjetneje ne bom doživela! Vendar sedaj se vse to uresničuje. Vse solze, vsa ta "letanja" od enega zdravnika do drugega, ves njegov jok, smeh, ki ga je spremljal na fth, vse je poplačano s temi majhnimi koraki.
In sedaj vsakdan veselo "maširava". Jest žarim, mali žari!
Mah, sej sem tko zmedeno vse napisala, ker sploh še ne dojemam najbolje!
Vendar moj namen je bil, da ne smemo nikoli obupati, pa čeprav je še tako težko. Jaz se zavedam, da moj user posted image  ne bo mogel dolgoročno uporabljati hoje, že zaradi same obremenitve kolkov, vendar vseeno se veselim. Vsakega dne. In moj mali se veseli z menoj. Ker to je res moj najdragocenejši zakladek!

clock-img

30.08.2006, 22:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2006, 22:32

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

NUR, verjamem, da si veliko bolj srečna od marsikoga, ki ne more najti sreče v majhnih stvareh. pa to ni majhna stvar, da ste shodili!!! bravo!!! zelo sem vesela zate in za tvojega malčkauser posted image . kar tako naprej, tudi z majhnimi koraki se daleč pride.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

30.08.2006, 22:33

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kako lepo si napisala!!! Bravo za tvojega zakladka!!!!! Za nekoga to ni nič kaj takega, za tvojega fantka pa je to velik dosežek!!! BRAVOOOOOO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2006, 22:33

clock-img

ona

pencil-img

3685

Čestitke ob takem uspehuuser posted image user posted image
Sočustvujem s tabo in te popolnoma razumem kako ti je pri srcu,ker ima moja sestra tudi sinčke,ki ima CP.Zdaj ima 19 mesecev in se še vedno plazi.Meni se tako smili ta otroček,da je joj.Seveda pa sestri vsi stojimo ob strani in ji provamo po najboljših močeh pomagat!Upajmo,da bo kmalu začel delat korakce kot tvoj!
Srečno tebi in tvojemu otročku,boš videla,da bo počasi dohitel ostale "normalne otroke"!user posted image

clock-img

30.08.2006, 22:34

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Kako čudovito. user posted image user posted image user posted image   Superca.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.08.2006, 22:36

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

superrrrrrrrr,se veselim z vami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2006, 22:38

clock-img

sjug

pencil-img

334

Si tako lepo napisala, da so mi solze privrele na lica. In si jih moram brisati izpod špeglov. Bravo za velik korak user posted image user posted image user posted image

Never Ever Give Up!

clock-img

30.08.2006, 22:40

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Bravouser posted image user posted image user posted image  

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

30.08.2006, 22:42

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

user posted image user posted image user posted image

Čestitam. Verjamem, da vam je vsem skupaj to vlilo veliko upanja in novega zagona. Kar tako naprej.

user posted image

clock-img

30.08.2006, 22:55

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz se veslim z vama- pa ne pretiravajtauser posted image

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

30.08.2006, 22:58

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Čestitke ob "vajinem" uspehu. user posted image

In, NUR,....res si lahko ponosna...user posted image

clock-img

30.08.2006, 23:05

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Iskrene čestitke! user posted image     Bravo korenjak!

Res je kot si napisala, nikoli ne smemo obupati! Naši malčki nas vedno znova presenečajo in verjeti in zaupati moramo vanje, v njihovo borbenost in voljo do življenja.

Še veliko takih dosežkov in srečnih dni vam želim iz vsega srca. Upravičeno si lahko ponosna! user posted image

clock-img

30.08.2006, 23:05

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Tako lepo si to napisala......veselim se z vami user posted image .  Bravo junaček user posted image  , pa še veliko podvigov vam želim.

clock-img

30.08.2006, 23:20

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Iskrene čestitke. To so mogoče res majhni koraki, za vaju pa ogromni. Kako ti privoščim. Zdaj imaš poplačano vse. Uživaj! Želim vama veliko lepih sprehodov z roko v roki in še veliko dobljenih bitk.

clock-img

30.08.2006, 23:26

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Bravo mali korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

in bravo Mami (ja, z veliko začetnico) za trdno voljo, vztrajnost in neizmerno ljubezen!

clock-img

31.08.2006, 00:09

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

user posted image user posted image user posted image  NUR občudujem te!!!! user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

clock-img

31.08.2006, 03:18

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image user posted image  Super!!!

So se mi kar osolzile oči! Čestitke in bravo za malega junaka!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

31.08.2006, 06:52

clock-img

Anonimen

Bravo, malček in mamica! Super.user posted image

clock-img

31.08.2006, 07:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

To je pa zelo lepo slišati in veš kaj je še lepše? To, da znaš take stvari cenit in se jih veselit, medtem ko mi, ki imamo zdrave otroke, sploh v bistvu ne vemo, kakšne muke so to za starše.....

Držim pesti, da boš še veliko veliko bolj srečna, držim pesti za tvojega oz. vajinega sineka user posted image user posted image

clock-img

31.08.2006, 07:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.08.2006, 08:52

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Nisem te sicer spremljala na forumu,
se pa veselim s tabo in vama želim, da uživata v vsakem koraku.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

31.08.2006, 10:14

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Čestitke obema, to je velik dan za vaju!user posted image
Obilo prijetnih dni ob skupnem korakanju!

clock-img

31.08.2006, 10:21

clock-img

Anonimen

Velik korak za majhnega, a pogumnega otroka!!! Moj mož dela z otrokom, ki ima CP in vem, kako veseli so čisto vsakega napredka pri njemu.user posted image user posted image user posted image  NUR!!!

clock-img

31.08.2006, 10:27

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Lepo! user posted image  Pa veliko sreče za vnaprej! user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem