cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: SUNA

clock-img

31.08.2006, 17:42

clock-img

Anonimen

Vsak po svoje ima mnenje, eni so Kajetani, eni Nikite, eni Kiare, Francke, Rozike...nevsakdanja, ampak vsako je po svoje lepo ime.Kaj pa v starih časih, ko so poznali samo Lojzke, Marije, Francete, Tonete....???Takrat so bila pa današnja imena čudna.

clock-img

31.08.2006, 21:38

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

user posted image

Od kje folku ideje, da tako poimenujejo svoje otroke?

:)

clock-img

01.09.2006, 08:29

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz npr. poznam deklico z imenom Numa...vsakega imena se navadiš, ko ga večkrat slišiš ali izgovoriš. In res je, da nas tuja imena asociirajo na sto in eno stvar, ampak verjemite da bi nas tudi naša "običajna", če bi jih prvič slišali - iz enega mojega kolega Primoža so se v Angliji delali norca, ker jih je njegovo ime spominjalo na "PREWASH" (predpranje user posted image )...torej - če ti je ime všeč, ne sprašuj preveč za mnenje drugih - le redko boš slišala to kar želiš user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

clock-img

01.09.2006, 12:03

clock-img

Anonimen

Nikakor mi ni všeč.

clock-img

02.09.2006, 15:25

clock-img

valči

pencil-img

2344

Sem takoj pomislila na ime Suni-je igrala v Čarolijiuser posted image ,lani ali predlani pa mi je bilo všeč to ime.Zelo.

Suni,ne Suna.

clock-img

03.09.2006, 09:27

clock-img

dory

pencil-img

8852

mogoce za psa ali macka user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem