cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: PROBLEMI S PRISTOJNIMI SLUŽBAMI

clock-img

11.09.2006, 14:28

clock-img

Anonimen

Prav ustanovila bi eno organizacijo, ki bi na pravi način posredovala vse informacije prebivalstvu Slovenije. Ker je tu res obup!
IZVIRNO SPOROČILO: firbcna

user posted image  firbčna!

clock-img

11.09.2006, 18:24

clock-img

firbcna

pencil-img

39

Samo js to resno mislim. Že nekaj časa premišljujem o tem. Le kako bi se tega lotila? Državo bi mogla fehtat za nekaj cvenka. Mogoče bi to lahko bil projekt. Ker to me pa reeees jezi. Tisti, ki se ne zna vsaj malo znajdit sam, na koncu lahko (žal) izpade pravi bebec. Mogoče je pa državi to celo v interesu... user posted image

clock-img

11.09.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

Temu neobveščanju je treba narediti konec in mi starši moramo stopiti skupaj in pokazati pristojnim, da ne delajo nič!

clock-img

11.09.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

Za en začetek bi bilo dobro, da bi to stran posredovali (ne vem Ministrstvom - zdravje, delo, javno upravo....).

Pametno bi bilo tudi, da bi se skupaj dobili in kaj pomenili...

clock-img

12.09.2006, 06:59

clock-img

firbcna

pencil-img

39

Jaz sem takoj za en sestanek. Kje, kdaj? 

clock-img

16.09.2006, 14:06

clock-img

nordcap222

pencil-img

26

Firbčna, nikakor ti ne morem poslati maila. Piši mi na nordcap2222@yahoo.it

clock-img

27.10.2006, 06:31

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Pozdravljeni,

jaz sem predlagateljica te teme. Žal me tolko časa ni blo, ker mi je rač. crknu. Potem pa novega kupovat....na koncu sem še moje geslo in up. ime pozabila in sem se morala na novo prijaviti...super kaj.

Kaj ste se firbcna, NUR in nordcap222 že kaj dobili, kaj dorekli in ukrepali. Prosim za konkretne informacije!

Hvala!

clock-img

01.11.2006, 14:30

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Halo, halo .... je kdo tu?

clock-img

23.01.2012, 13:22

clock-img

kuclar

pencil-img

1

zanimam me kako pomagate svojemu sinu janu imate kakšne posebne tehnike učenja,ker moja hčerka ima disleksijo in disgrafijo in nevem če obstajajo kakšni posebni prijemi .. Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem