cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Koliko na mesec prišparate?

clock-img

27.08.2006, 11:15

clock-img

karmy

pencil-img

2530

če ma kdo preveč dnarja, se prostovoljno javim da ga pomagam zapravt user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

28.08.2006, 08:52

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Med 150.000 in 200.000 tisoč. Odvisno od meseca in prilivov. Ko bom pa nehala delati preko študenta in si začela iskati službo, upam da bova prišparala vsaj 100.000, ker bo delal takrat le moj lubi.

clock-img

28.08.2006, 12:56

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Do zdaj samo minus... Sva imela oba skupaj prišparan milijon (pa ne v enem mesecu user posted image , prej eno leto), pa sva se dvakrat z avtom zaletela in ni več. user posted image

clock-img

28.08.2006, 13:21

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Namen smo imeli prišparati na mesec 100.000 SIT (ker imamo naslednje leto v planu neko investicijo), pa nam glih ne uspeva. Denar sicer odtegnejo s TR na varčevalnega, a kaj, ko je tam vedno dosegljiv user posted image !!! Recimo, da damo dejansko na stran ca. 50.000 - 80.000 SIT, skupaj s sklenjenima 2 naložbenima zavarovanjima....
Sicer dokler bo tako, bo itak OK - se ne smemo preveč pritoževati!
Samo po trgovinah ne smemo preveč hodit in je vse super!!! Če ne vidiš ponudbe trga, se te tudi denar bolj drži.

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

clock-img

29.08.2006, 11:17

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz vsak mesec dam na stran 200 EUR (namensko/rentno varčevanje) - zaradi kredita za hiško ne gre več. Moj dragi je pa še malo bolj priden...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

clock-img

07.09.2006, 12:55

clock-img

kitty

pencil-img

100

Jaz od moje plače prišparam cca 80.000,00SIT. Včasim tudi manj ali pa več odvisno od meseca. Moj pa okrog 50.000,00SIT-mu kar banka odtrga.user posted image

clock-img

07.09.2006, 13:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

42.000 sit. rentno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

07.09.2006, 18:20

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Čisto odvisno. Včasih 100.000 sit včasih pa 0 sit.

clock-img

07.09.2006, 22:53

clock-img

Anonimen

zdaj ko delamo   hišo nič..drugače pa smo kupovali evre za nekej 80.000

clock-img

08.09.2006, 13:25

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

-100 tisoč kot Kerensa. Ja ja midve sva taprave za šparat. če bi skupej živeli bi meli pa -200 tisoč na mesec pa prazno rit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2006, 16:30

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kerensa in mala maja - mene še pripišita poleg - največji problem je itak sploh, DA NE POŠTUDIRAM NA JUTRI - edino za kar devam je 10000-15000sit v KD na mesec....ostalo pa zagonim - dobesedn, pa z dragim nimava stroškov (pač živiva pri njegovih v zgornjem štuku, ne plačujeva ne plina, ne elektrike - nič, ker sve onadva krijeta - tako hočeta, men je včasih kr hudo, če pa kej rečem, se pa njegova mama skorajd a zjoka, da bi rada mal nama pomagala, da nama bo lažje u lifu); ok stroški so benz, pa telefon, pa net, mobitel...in to je to! Kuhava samo čez tedn, v nedeljo skuha njegova mati za celo familijo - 1x mesečno moja mama...v bistvu bi mogla ful prišparat - ampak ne - pač upam, da naju bo bebika malo izpregla - resnično UPAM in bova začela malo drugače študirati...
Aja, če bi lohka mela pol milijona limita, bi ga imela in vse bi v enmu mescu zapravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2006, 17:30

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Kolk ste nekateri pridni, mi prišparamo nekje med 30.000-80.000, odvisno od moje plače, ker delam prek študentskega

Lp Beti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem