cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Medijska zvezda na poroki?

clock-img

06.09.2006, 09:19

clock-img

ursi

pencil-img

685

Kerensa!

Žal ti ne morem nič pomagati okoli tega, ampak sem hotla povedat, da imaš pa super idejo! user posted image Sem bila na več žurih, ko jih je v Sloveniji imel in mi je bil zakon!!! Res upam, da ti tole uspe!

clock-img

06.09.2006, 09:21

clock-img

Anonimen

Hja, veš... po eni strani je meni najmanjši problem človeka dobiti in se zmeniti z njim za datum... Mislim, da bi bilo hujše pri tastu in njegovem Eurocardu... user posted image user posted image user posted image  Dvomim, da revež pričakuje take zneske, čeprav se je ponudil, da poroko plača on in da bi po potrebi vzel tudi kredit... ampak zagotovo revež ni pomislil na to, da mu pa bodoča snaha hoče Stavrosa za milijon. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2006, 15:55

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Uh, hude želje...user posted image

Pri moji kolegici je 2 leti nazaj igral Avia Bend. Računal so 500.000 sit za 6 ur!!!

Pri meni je pa muzko vrtel DJ in računal samo 100 eurov za 14 ur. Bilo je pa fantastično, ker je bila izpolnjena prav vsaka želja. Od stare mame (89 let) do nečaka (6 let) in vse vmes. user posted image

clock-img

31.10.2006, 10:01

clock-img

Santavec44

pencil-img

2

Poznam dobrega one-man-band. Igra vse, dober imitator in animator. BoBo.

clock-img

31.10.2006, 10:02

clock-img

Santavec44

pencil-img

2

Tkole, skor' bi puzabu:
www.bobo.gajba.net - tam si vse oglej, če te zanima.

clock-img

01.11.2006, 22:04

clock-img

asimina

pencil-img

9

Medijske zvezde, kot so Nuša Derenda, Saša Landero, za svoj obisk-do 1h računajo tam okoli 1000 evrov, Čuki okoli 3000 evrov za celo noč, ...
Ne vem , če se za poroko izplača, da imašte take glasbenike, saj so tudi cenejši, žur pa tudi znajo narediti. Pozanimaj se raje o teh drugih, saj so stroški , ki so povezani s poroko že tako veliki.

clock-img

02.11.2006, 10:20

clock-img

Anonimen

Mne tudi zanimauser posted image Razmišljala sem namreč,da bi povabila
Oliverja Dragojeviča na svoj rojstni dan,pa si ne upam,saj nismo
dobri prijateljiuser posted image Ah nič bom kar Slavka Ivančiča z familijo,
z njimi pa smo prijatelji(skupaj smo dopustovali,žena pa je bila
tršica mojih otrok)user posted image user posted image Nič moram ga vprašat,če bo imel čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem