za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o piškotnih
IŠČI
Išči med članki, videi, na forumu...
PODROBNO
Kje iskati?
PRIJAVI SE
VČLANI SE
Prijavi se
Uporabnik:
Geslo:
Pozabljeno geslo?
Včlani se
ali
Izberi vzdevek:
E-mail:
Vnesi geslo
Potrdi geslo
S prijavo potrjujete, da ste prebrali naše Splošne pogoje uporabe portala, vključno s Pravili uporabe piškotkov, in z njimi v celoti soglašate. POTRDI
O, pikec mali ! Pa kak bošček je bil prej ...
Bravo,super Marcelček!!! _____________________________17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!
Joj, kakšen cukrček Samo da je sedaj vse skupaj bolje Bravo Marcel
bravo mali pikec! _____________________________kaR te ne ubije,te okrepi!
Srečna mati... vse o Marcelčku lahko najdeš na tem forumu "Dobrodelnost". Samo poišči naslove, v katerih je beseda "Marcel-ček". Še enkrat BRAVO, mulček.
Bravo mali junak !!! Tudi mi se veselimo s srečno družino in držimo pesti še naprej! lp _____________________________Be the Peace and Harmony you desire...
Ooooo, srčkani mali drobižek!
Kaksen mali cukercek in pravi borec. Bravo Marcel _____________________________Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.
Čudovito _____________________________Lp, Wahoo RR
Wiii, kasen lepotec je tale nas mali Marcelcek... Odlicno, da mu je uspelo, zdaj se pa drzi Marcel in razveseljuj svoje starse... _____________________________http://elly-zlatolasska.blogspot.com/
Ja, takle fejst pobček je zdaj Marcelček! Mamici atiju in seveda malemu Marcelčku želim srečno, predvsem pa zdravo prihodnost!! _____________________________Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem. (M. Prust)
za našega borca Marcela. Lepotec pravi je. zate Marcel.
Kak je sweet!!! Lp, Jackie
res sem vesela, da se je tako popravil. na stari slikici je res ubogi. bravo mali bojevnik _____________________________iz malega zraste veliko
Kakšen bonbonček je ratal Marcel. Tako sem vesela da je vse v redu znjim. Toliko sem molila zanj, ker finančno mu takrat nisem upala pomagat. Tako zelo zelo sem vesela. Strašem in Marcelu želim, da je to bila le nočna mora, ki se ne bo nikoli več ponovila in da bodo od sedaj naprej le še prelepe sanje. Držim pest še naprej, da bi Marcel zrasel v pravega korenjaka.
Marcel ti si Junak! Tebi in tvojim starsem zelim veliko srecnih in soncnih dni! BRAVO!!!!!
Otroška logika - psihologija!
Odnosi v družini
Laringitis pri otroku največkrat povzroči virus. Otrok lajajoče kašlja, ima bolečine v žrelu, ob ...
Bolezni in stanja
Nihče ne more ostati ravnodušen ob zgodbi Janusza Kornjaka, ki se je boril za otrokove pravice. L...
Družinsko življenje
Nova študija izpodbija prepričanje, da bi morala ženska ležati po spolnem odnosu ali oploditvi in...
Spolnost
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!