cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pomoč RR-ovki v stiski

clock-img

16.08.2006, 22:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Živi v kraju kjer je večja verjetnost zadetka na loteriji kot pa,da bi dobila službo.

Kje pa je to potem? Se bom jaz takoj tja preselila. user posted image user posted image user posted image

Se pa drugače strinjam s tabo, Radha. Tisti, ki ni nikoli živel v mrazu, ki ni nikoli pri 0 stopinjah v bundi pomival posode z mrzlo vodo - tisti ne ve, kaj je to in mu človek tudi ne more zameriti. Samo upa lahko, da mu česa takega nikoli ne bo treba.

clock-img

17.08.2006, 11:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2006, 23:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Anonimna, javi se mi na privat. Nekaj malega lahko pomaga naša družinica.

L.

Enako user posted image

Je pa zaenkrat najcenejše ogrevanje na elektriko. Morda bi bilo smotrno razmisliti o nakupu električnih radiatorjev?

clock-img

18.08.2006, 00:53

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ko prebiram te poste, me kar stisne v grlu.. Nekdo je v stiski, prosi ves ponižen za pomoč, pa ga pribijamo na križ in vse povprek zaslišujemo!! Človeku je zraven gretja, potrebno tudi dostojanstvo, zato če daš, daj brez zadržkov ali pa sploh ne daj!
Včasih sem bila v situaciji, ko sem (v na pol kislem štosu) govorila prijateljici, če si revež, si še dostojanstva ne moreš privoščiti user posted image  ! Dobro je ena predhodnica napisala (mislim da Hafi), ne stresajmo še prahu na njih..!
Živim iz meseca v mesec, šparam kjer se le da, jurja ali dva pa mi ne spremenita situacije! Njim pa jo definitivno!!!
Se spet ponavljam,vem; nočem pametovat, ampak ne stopimo nekomu, ki je že tako na tleh, še na glavo!       Prosim, naj mi katera pošlje TRR na zs.      A sad adijo...  Rožica

clock-img

18.08.2006, 05:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
če si revež, si še dostojanstva ne moreš privoščiti user posted image

Tistega lepega dne, ko bo končana moja avtobiografija, boste lahko videle, koliko dostojanstva sem zaradi revščine "morala" pogoltniti jaz. In ker sama to prekleto dobro vem, se s citiranim stavkom še kako strinjam. In seveda upam, da nikoli in nikjer nobeni ne bo potrebno doživeti in preživeti česa takšnega. Sama se imam sicer za močno žensko, ampak vse niso take. S tem ne trdim, da anonimna, ki potrebuje pomoč, ni taka, ampak marsikoga bi že 1% tistega, kar sem preživela jaz, spravil na tla. Ali pa vsaj na Psihiatrijo.
Tako, da... Pravilno je, da se situacijo preveri, kolikor se jo lahko, in na forumu tudi "dovolim" nestrinjanja in kritike (tudi s strani anonimnih), ampak pljuvanja, zmerjanja in podobnega sranja pa tukaj na Dobrodelnosti ne bo. To sem napisala že v na vrhu pripetem postu "Namen podforuma". Če komu kaj ni prav, ima še vedno dve alternativi: ZS ali pa... molči!

clock-img

18.08.2006, 09:14

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kerensi sem v trenutku ko sem prebral prvi post pisal za podatke. Lahko mi jih pa posreduješ tudi  ti anonimna, ki potrebuješ pomoč.

Zasliševati človeka, ki potrebuje pomoč se mi zdi pa bedasto. Če nas je pa nalagala, pa itak velja rek " Za vsako rit palca raste".

clock-img

18.08.2006, 12:58

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Tudi mi trije + naš user posted image  ti bomo pomagali in ti danes nakazali denar.Močno si želim ,da bi to zimo bili ob toplih-VROČIH radiatorjih.

lp

clock-img

18.08.2006, 13:22

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Močno si želim ,da bi to zimo bili ob toplih-VROČIH radiatorjih.

tudi mi si to želimo, vendar pa glede na znesek, ki se je zbral, stvari niso tako obetavne. Zbrali smo 12.000,00 sit + piesmce, ki jo čaka še na pošti. Pa še Lusa bo nakazala svoje in upam, da še kdo.
S skupnimi močmi nam bo morda le uspelo.

clock-img

18.08.2006, 13:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2006, 09:45

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Anonimna, javi se še meni prosim. Če sem imela za druge, bom tudi zate.user posted image

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

20.08.2006, 22:55

clock-img

iva01

pencil-img

961

Anonimna še men se javi bom tud jaz probala kaj prispevat...

clock-img

21.08.2006, 09:30

clock-img

Panda.

pencil-img

74

Ojla!

Anonimna, lahko pa tudi katera druga, če si zelo želiš ostati anonimna user posted image , mi sporočite kakšne podatke o računih, da nakažem kakšnega jurja... Ker nisem (bila) zaposlena sicer dobivam le starševsko nadomestolo, nič nadomestila za plačo, tako da ne bodo ravno milijoni user posted image , ampak, da bi pa otroka zeblo.... In če samo pomislim, kao rad ima toploto moj malček. Ko ga zebe že pri 20 stopinjah user posted image .

No, naj mi katera kaj sporoči.

lp He

clock-img

22.08.2006, 08:26

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Draga Anonimna, prosim javi se še meni. Nekaj tolarjeva se bo našlo, pa zdaj ko imamo A-banet gre to hitro. Imam pa še dva nova topla otroška velurja za oddat, pa še bi se kaj našlo. Napiši mi samo koliko je star tvoj otrok.

Mi kurimo na les, zato vem kako je pri 14 stopinjah, toliko imamo pozimi zjutraj, pa ni prijetno.

LP in srečno.

O.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.8.2006 8:27:04 >

clock-img

22.08.2006, 22:04

clock-img

Anonimen

Naj še meni nekdo prosim pošlje podatke.

clock-img

23.08.2006, 13:46

clock-img

Tadeja

pencil-img

91

Anonimna, prosim še meni pošlji podatke.

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

clock-img

23.08.2006, 22:29

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Šele danes sem prebrala temo.
Anonimna, z veseljem ti vsaj malo pomagam. Ni veliko, a nekaj malega lahko prispevam. Pošlji mi TRR na ZS.

Letos pa bo!

clock-img

30.08.2006, 23:52

clock-img

matjuška10

pencil-img

31

Anonimna, pošlji mi številko TRR na ZS

clock-img

31.08.2006, 06:53

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Še meni prosim številko računa - nekaj se bo že našlo.

clock-img

31.08.2006, 08:48

clock-img

Anonimen

Anonimna, prosim pošilji mi na ZS pošlji tvoj TR. Nekaj malega se bo že našlo. Skupaj bomo že nabrali nekaj denarja, da ne vas ne bo zeblo.

clock-img

31.08.2006, 08:58

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Do sedaj se je zbralo 36,500 SIT, sicer je to podatek iz začetka tedana, tako da je morda znesek že kaj višji.

clock-img

31.08.2006, 09:29

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Močno upam ,da bo znesek še višji user posted image ,ker so res potrebni radiatorjev.

Žal naša anonimna ne želi vso zgodbo povedati ,vendar vedite ,da so zelo potrebni pomoči.

clock-img

31.08.2006, 09:45

clock-img

Kleopatra

pencil-img

9

Mogoče bi lahko združitli pomoč. Barbarina družina potrebuje radiatroje, prav tako tale družinica. user posted image
Dajmo še tukaj organizirati nekaj radiatorjev.

clock-img

31.08.2006, 11:09

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Kolikor je meni znano so jih že kupili, vendar pa ne vem, če so tu že vse plačali.

clock-img

31.08.2006, 11:23

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!Se opravičujem za pozno javjanje,ampak te dneve nisem bila ravno aktivna.Ja,radiatorje smo že kupili,saj sem hafi napisala na zasebnem,če se ne motimuser posted image .Sedaj je potrebno še tiste manjše stvari,ki jih potrebuješ zraven,saj ne vem kako se temu reče,nekaj cevi tudi že imamo,so pa še naročeni,tako da čakamo da jih pripeljejo.na bankomat nisem nič šla,saj nisem utegnila.
Bi se pa rada zahvalila VSEM,KI STE NAM POMAGALI IN TISTI KI ŠE BOSTE.Smo šli računat in potrebujemo samo še cca 30.000 sit oz. še malo manj
HVALA VSEM še enkrat

clock-img

31.08.2006, 11:27

clock-img

Kleopatra

pencil-img

9

To pa bomo še zbrali. user posted image Še malo pa boste na toplemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem