novo ja interes gin. oz. dr bi naj bil, da poišče čim več možnsoti zakaj se določene stvari dogajajo...jaz mislim, da je tvoja gin. proti temu posegu zaradi narkoze...namreč tudi jaz grem na laparoskopijo junija, pa ni bla glih navdušena, da sem se odločila tako hitro...namreč to bo moja 4. narkoza in vsaka narkoza je bolj tvegana..npr. po 2. narkozi sem dobila probleme spominom in izpadanjem las (stara 26 let)...zdaj pa če tako pogledam sem še mlada,....nikoli ne veš kaj se ti še vse lahko v življenju zgodi in bo potrebna narkoza...meni so rekli,da po 2. narkozi je vse bolj tvegano...+ tega je moja gin. rekla, da preveč posegov po maternici itd. tudi ni ok...kar je po eni strani razumljivo...npr. če bi se porezala vedno po istem prstu bi verjetno bile kakšne posledice...no to si jaz tako razlagam pa tudi gin. je je nekako na ta način razložila...mislim pa, da če ti želiš itd na op. itak boš ti podpisala tisti list kar se tiče narkoze in boš ti nosila posledice mislim, da bi ti morala dat napotnico...
Vesny196 glede PCO, tu jaz imam PCO pa tudi nisem predebela, nimam moškega glasu, nisem prekomerno poroščena....tudi jaz ko sem slišala, da imam PCO sem mislila, da me bo kap...da se bom zdaj začela redit, da dobim moški glas, ....pa so mi razložili, da je toliko različnih oblik PCO z tako različnimi simptomi....baje, da je najhujša oblika PCO prav ta, prekomerna poraščenost, debelost...moja ena prijateljica ima PCO pa gre na pol leta vedno na laparoskopijo, da ji odmašijo jajcevode...sploh nima menstruacije...edino po laparo....pa so ji rekli, da mora it na umetno oploditev...
sicer pa me punce se bomo do poletja skup pobrale, bomo zdrave kot ribice...in namesto, da bi se potepale po mestu bomo doma izvedle akcijo heh...in potem bomo se pogovarjale kakšne nosečke smo, če smo debeluške, kaj se nam lušta...itd. a ne??
želim vam lep vikend
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!