cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pri otroku)

clock-img

27.07.2006, 14:30

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Moji pa nikoli niso kadili pa tudi tako ne kadijo, pa imava z bratom astmo...tako da ne vem če jo povzroča samo kajenje

.
Tudi moja starša nista kadila,pa sem astmatik.
Pa saj tudi veliko ljudi zboli in umre za rakom na pljučih,ki niso nikoli kadili,tako da bi se dalo o teh stvareh razpravljat v nedogled.user posted image

clock-img

27.07.2006, 14:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Svaka čast? Za kaj že?

.
Svaka čast,ker maš tolk časa,a ne.user posted image

clock-img

27.07.2006, 14:37

clock-img

Anonimen

To pa ni glih za ćestitat... je prej za skur*at... user posted image

clock-img

27.07.2006, 14:42

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Veš,roko na srce občudujem take ženske,ki si  znajo vzet čas.
Če hočeš te pa tud sku.....user posted image

clock-img

27.07.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Jst si vzamem preveč časa... tle je problem... če se temu lohk tko reče... user posted image

clock-img

29.07.2006, 23:02

clock-img

Anonimen

hm kaj bi pa rekle na to da nekatere presedijo cele dneve za računalnikom...a to pa ni škodljivo??!!

clock-img

31.07.2006, 15:21

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz popijem vsak dan eno skodelico kave z mlekom in mislim, da je to še najmanj kar lahko škoduje mojemu otroku (kadim ne, alkohola nisem spila niti kapljice odkar sem zanosila, drogiram se ne.......stresa skoraj ne poznam) - torej, če bo moj otrok hiperaktiven bo to zagotovo dokaz, da "hiperaktivnost" nima veze s kofeinom - mogoče bolj z dednostjo, vzgojo, vplivi okolja...user posted image  - ne ve se...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

clock-img

02.08.2006, 22:46

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Imam knjigo Dr.Greenea, kjer v zelo kratkem odstavku piše, da kofein vpliva na eno od faz spanja ploda (plod je v 4 fazah budnosti in spanja). V glavnem piše, da s kofeinom vplivamo na normalne faze budnosti in spanja... ne piše pa kakšna je ta količina kofeina. Referenca, ki je navedena v virih ni dosegljiva na internetu.

Nekaj sem na hitro gledala (Maternal coffein consumption and fatal behavior...) pa sem našla le članke ki so plačljivi.

Jaz sem spila 2 kavi na dan. Mislim, da če res ne spiješ ogromno kave, nima normalno uživanje nobene veze z obnašanjem otroka.

http://www.drgreene.com/259.html         to je ta knjiga

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem