cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: živite v mestu ali na deželi?

clock-img

20.07.2006, 23:34

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

na kmetihuser posted image ...pa čisto nič "mestnega" ne pogrešamuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

21.07.2006, 07:52

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Do sedaj jih večina živi na deželi (ali se samo taki javljate)...se pravi da je trend bežanja iz mesta resničen. 
Jaz pa mislim, da bom zbežala nazaj v mesto user posted image .
Ima kdo kako idejo, kako bi svoje stanovanje preselila na drugo lokacijo user posted image ?
To bi bila idealna rešitev zame user posted image !

clock-img

21.07.2006, 16:33

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Na deželi. V mestu nebi živela za nobenp ceno.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

22.07.2006, 17:35

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Živim 10minut stran od centra mesta in se mi zdi super.
Imamo čisto tipino noebenga hrupa ali pa v bližini kje glavno cesto, tako da te zjutraj zbudijo ptički user posted image  Otroci se lahko tudi mirno igrajo pred hišami, saj tako ali ni nič prometa po ulici. Zdravstveni dom imaš 5minut hoje stran, trgovino prav tako 5minut stran...če pa rabiš mesto greš peš in se v 10minutah že tam. meni se zdi takole super kot imamo mi user posted image  Ne bi zamenjala

clock-img

22.07.2006, 20:58

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Se mi zdi da živim v mestu - namreč 5min iz ''centra'' Litija (če je Litija mesto)..... ob dokaj prometni cesti, ki Litijo povezuje s sosednjim Šmartnom. Bi pa raje živela kje bolj na samem... ob potočku in gozdu user posted image

clock-img

22.07.2006, 23:18

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Živim na robu, a še vseen blizu centra mesta. Čez cesto imam zdravstveni dom, porodnišnico, šolo, vrtec, ter polje. 5 minut stran avtobusno postajo, 10 minut stran center mesta (seveda peš). Res je, da živim v bloku, a tako je že celo življenje, le lokacija se je e2x spremenila in mi je čist fajn. user posted image

clock-img

24.07.2006, 18:56

clock-img

copka

pencil-img

1117

V Logatcu. Pa ga sedaj smatram za manjse mesto, ki se samo siri, zaradi vala priseljevanja iz Ljubljane.

Prednosti podezelja (zaenkrat se) in manjsega mesta. Ima vse kar imajo velika mesta, razen kaksnih pomembnejsih institucij, ki pa jih, ce ni sile, ne rabim. Edino srednja sola in sodoben kino manjkata, vendar pa imam vsaj izgovor da nekam grem, kar pa tudi ni slabo, pa se na promet na avtocesti (Primorski krak) se lahko zgovarjam, ce zamujam!user posted image  

Edino kar se ze pozna je vec prometa, saj vcasih komaj pridem na glavno cesto- hvalabogu za rondoje.

clock-img

24.07.2006, 19:05

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Par 100 metrov iz centra mesta. Živimo v ulici s samimi hišami in pretežno penzionisti, kar mi zelo ustreza, ker je mir. Od glavne ceste,ki je z tovornjaki zeeelo zabita (cesta Mb-M.Sobota) smo oddaljeni 300 mestrov tako, da se prav nič ne sliši, torej do centra mesta še 200 m zraven, kjer imamo vse od svojega pediatra, trgovin, župnika user posted image . Do šole bo imela 73 stopnic in nobenega prečkanja ceste, ostale dejavnosti so pa tudi v bližini.

Slaba lastnost zaenkrat je edino ta, da je cesta do Mb totalno zaseedena, zaradi izgradnje avtoceste in tako še bo en čas user posted image user posted image user posted image .

Ne bi pa zaenkrat menjala lokacije niti pod razno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

26.07.2006, 19:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.07.2006, 18:06

clock-img

ninca

pencil-img

995

3km iz mesta. pr ns je to že an deželi:) pa mi je všeč in ne bi nikol živela v mestu.user posted image

...oh, i wish i was a puNK rocKer with flowers iN my hair...

clock-img

27.07.2006, 18:12

clock-img

janja84

pencil-img

28

na vasi

Zrastem naj ti v ponos

clock-img

27.07.2006, 18:52

clock-img

ema79

pencil-img

553

Živim v predmestju Ljubljane. Sm na vasi pa še 5 min mam z avtom do BTC. Kaj češ lepšga. Hiše in vrta ter miru ne menjam za noben blok v mestu.

clock-img

31.07.2006, 23:00

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Na deželi in ne bi menjala za nič....user posted image

clock-img

05.08.2006, 23:06

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

v mestu in bom umrla od žalosti, ko se bomo (čez cca. 1,5-2 leti) selili na podeželje user posted image

Kerensa, kak gre to skupaj - se non stop nekaj dogaja, hiperaktivna int. s popolnim odklopom? Hiško ob obali še kapiram... Bi jo jaz tudi imela.. Ampak totalen odklop? user posted image  Bom jokala za Europarkom user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

05.08.2006, 23:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.08.2006, 08:19

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

na deželi in tuki bma ostala, mava oba izpit za avto, vsak svoj avto, do prve trgovine in s tem do vrtca in 4-letne Oš mam točn 5 minut z avtom, do več trgovin in OŠ mam pa 10 minut z avtom. Mamo parcelo enih 1.500m2 in je več kot dovolj. tud za kofetek mam kam it-do sosedov lepo peški, mamo mir, otrok se bo lahko lepo igral zuni, glede družbe za malega upam da se bojo tud sosedje kj zmigal pa zrihtali kjuser posted image , za ostale otrokove dejavnosti, razne krožke itd. ga bm pač zapeljala 10 minut stran v kraj oz. 15 minut v drugega...mi ni predaleč in ne vidim nobenega problema. Aja tudi služba-moja bo verjetn enih 10-15 minut vožnje z avtom....

clock-img

06.08.2006, 10:58

clock-img

mila1

pencil-img

136

Tudi jaz se za enkrat zivim v mesto,kaj kmalu pa se bom preselila na deželo.Mal bo že hudo,sedaj imam vse okoli bloka,potem pa nič,sam eno gostilno pa majhno trgovino.user posted image Pa saj bo ni pa daleč mesto 10 min.

clock-img

06.08.2006, 17:59

clock-img

nincy

pencil-img

390

Pod Šmarno goro....pa mi je tako lepo da ne bi šla za noben denar v center mesta.

clock-img

25.08.2006, 21:57

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Mi živimo na deželi in ne bi menjali.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

26.08.2006, 20:25

clock-img

tosja

pencil-img

3706

V mestu, na desnem bregu DRAVE, kjer se konča mesto in je na dosegu roke gozd, travnik - NE MENJAM user posted image

clock-img

26.08.2006, 20:31

clock-img

darjakb

pencil-img

28

na vasi-   35 km stran od večjega mesta bogu za hrbtom...do večje vasi je 5 minut z avtom, kjer je OŠ, trgovina (živila, tekstil, gradbeno), banka, pošta....
Približno eno uro man do Feldbacha, Sombotela, Zagreba... pa tudi Graza

LP,
Darja

clock-img

26.08.2006, 20:42

clock-img

kada

pencil-img

715

Mi živimo na deželi, kjer imamo vse pri roki: trgovina, šola, gostilna, vrtec... vse je oddaljeno približno manj kot 5 minut z avtom.user posted image user posted image
Otroci bodo imeli vrstnike kar dosti blizu. Sosedi so ravno prav oddaljeni od nas. Imamo dovolj prostora pred hišo za igranje, veliko gozdnih poti...

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

28.08.2006, 12:39

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Na vasi. Imam 2 km do BTC-ja, toliko do šole. In ne, ne bi šla v mesto. Tukaj imam svoj vrt, mir, hrup in trgovine pa so na idealni razdalji.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.08.2006, 12:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Evo, jaz pa živim v centru Ljubljane, ampak sredi gozda - ne menjam za nič na svetu!!!!!

clock-img

28.08.2006, 14:58

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Na deželi in ne bi menjala za nič....user posted image

JSt tudi...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem