cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Predigra za njo

clock-img

20.07.2006, 10:50

clock-img

Anonimen

Kaj me najbolj obnori, da me drži tik pred vrhuncem vsaj pol ure. Za konec pa imam rada rzdražene ščegetavček in be luknjici. Je pa tudi meni mal nerodno govort s partnerjem o ta drugi luknjici. Me je enkrat na začetku razmerja vprašal o tem, pa sem mu rekla, da to odpade. Pa je hitro ugotovil, da mi zelooooo paše.

clock-img

20.07.2006, 11:19

clock-img

zoya_

pencil-img

703

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

miva imama predigro cc.a 2 uri

user posted image  A ti to resno???

Jest pa čisto resno nimam toliko časa. Čisto smrtno resno.

mi po dveh urah že ornk spimo user posted image  user posted image

L I V E S T R O N G

clock-img

20.07.2006, 12:24

clock-img

Anonimen

ne ne hecam se o dveh urah..res je tako dolgo...zadnjič je prišel ob 10 domol pa sva se še ob 12.30 kar ljubila(predigra)pol se je pa mali zbudil tako da je nadaljevanje odpadlo...žal sva morala končati in je zjutraj od 5 že bil za menoj kjer sva zaključila...sej pravim to se zgodi včasih ne pa vsak danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2006, 21:47

clock-img

Anonimen

Divji te pa mi lahko zdaj ti odgovoriš zakaj moškim tak paše,da jo ližejo?Meni že 3 krat pride,pa bi mi jo moj še kar lizal,a jaz ne vzdržim več.Seveda je to pohvalno za mojga dragega,res uživam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem